När ljusblått gör sig snyggt med beige

Hej

Jaha nu är det alltså snart, eller ja om ett par timmar FREDAGSMYS för hela slanten och som jag längtar. Här strosar och pular man på om dagarna. Här har det faktiskt varit studiefritt för mig idag, så skönt. Jag har t.o.m kikat på en film idag på förmiddagen. Eftersom jag inte behövt plugga idag så hämtade jag Bellis när skolan slutade i dag klockan 13. Bellis visste inte om det så hon blev så överraskad och så glad. Jag hade smsat fröknarna innan så de kom med henne till mig där jag stod. Det är så annorlunda nu, det är fler vuxna som står ute och väntar på barnen, tänk hur det är egentligen. Jag erkänner väl att jag går in någon gång i veckan för att plocka undan på Bellis hylla, samt ser om jag behöver fylla på kläder, samt ta med hem osv. Jag går alltid dit på eftermiddagen då när det inte är några andra inne där, då Bellis är på fritis. Pedagogerna har sagt att det är ok att göra så, så länge det bara är det jag gör och snabbt går ut igen och då också håller avstånd. Jag kan inte kräva att någon annan ska göra det åt mig, det är föräldrarnas ansvar att se om sitt egets barns hylla och vad som behövs.

Idag har jag även pyntat här hemma lite och piffat det fint. Har innan köpt dessa kvistar och tyckte det var höstigt och fint att ha nu. De står i vår hall här hemma nu med min fina kruka jag köpte i påskas till påskriset. Jag bara älskar krukan och mönstret på den, samt den ljusblå/beige skiftningarna. Jag ska om en stund börja med middag och i kväll blir det lasagne, det var vi sugna på, nom nom.

→ Vad ska ni äta ikväll, och vad har ni för fredagsmys?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

18 reaktioner till “När ljusblått gör sig snyggt med beige

 1. Älskar ljusblåa kläder borde ha mer utav det men min garderob består mest utav svart. Tycker det är fint att du tänker så att det ör viktigt med kläder till barnen . 💕

  Gilla

 2. Krukan är superfin. Jag gillar också färgkombon ljusblå och beige, den är stilfull. Var köpte du krukan? Lyxigt och välförtjänt att du haft en studiefri dag. När jag pluggade förstod jag aldrig vitsen med att pausa från studierna någon dag i veckan, men ju äldre jag blir desto viktigare blir vilan för mig. Skulle aldrig palla att bara köra på med uppgifterna dag ut och dag in numera. Hoppas du får studievila också i helgen!

  Ja, det är verkligen märkliga tider vi lever i nu och de känns säkert konstiga för barnen, även om vi vuxna gör allt vi kan för att de inte ska påverkas. Fint att du och Bellis fick kvalitetstid tillsammans tidigare än vad som var tänkt från början. Förstår att hon blev själaglad av att se dig.

  Du är supersnygg i din ljusblåa tröja. Kan tycka att färgen är svår att bära upp, men färgen gör sig jättebra på dig.

  Gilla

 3. Det är bra att det inte är för mycket folk som springer på förskolan men klart man behöver gå dit ibland och kolla till det.
  Trevlig helg på er 🌸

  Gilla

 4. Jag har bara varit hemma själv sen i torsdags och spelar datorspel, äter gott och dricker gott. Hoppas din fredag har varit bra ❤

  Gilla

 5. Jag ska snart har fredags mys med min kudde haha. Nej vi har inte haft fredags mys idag men imorgon och på söndag kommer vi ha mys

  Gilla

 6. Vilken ursnygg kruka!! var har du köpt den…hade jag kunnat tänka mig, liksom den där tröjan du har på dig…sååå snygg, sen sitter den ju på en väldigt snygg kvinna också…det gör ju sitt till
  😃

  Gilla

  1. Tack snälla är så fint med de som kan ge komplimanger, inte en enda som kommenterat pyntet mer än du, så tänkte nähäe det var inge fint då. Krukan har jag köpt på en lokal blomsteraffär här i stan =D

   Gilla

 7. Här blev det scampisallad framför tv:n. Älskar fredagar!
  Kastade ut lite trista växter igår och skulle behövt köpa lite nya. Får väl se om det blir ett tillfälle snart, undviker att handla om jag inte måste just nu.
  Trevlig kväll!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.