Vad ska man köpa till en 7 åring?

Hej

Ja här knallar dagarna på, man pluggar, vilar, städar, man är partner och mamma. Så känns det just nu och det är så det ska vara. Vi är piggare och mår bättre och vi känner att det är på väg bort. BQ jobbar hemifrån eftersom vi har hosta och det är de regler man måste följa. Det är lite roligt, vi träffas knappt fastän vi båda är hemma. Jag sitter vid mitt skolkontor det rum vi skapat för det och håller mig där. BQ sitter med jobbdatorn i köket. Det är precis som om han skulle vara på jobbet. Såklart går vi förbi varandra då och då. Hans telefon ringer ju hela tiden. Vi tar lunch ihop i alla fall, det är mysigt. Bellis är piggelin och allert och är i skolan och på fritis, full fräs.

Hösten kommer mer och mer och ja, LOVE IT

Vad köper man till en sjuåring!

Tycker det är svårt att veta vad man ska köpa till Bellis?! Hon fyller ju 7 år nu 23:e november och jag har letat loss på nätet och när man ser vad de föreslår till sjuåringar så är det ju pyssel, pussel, spel och svårare lego. Av de leksaker hon har hemma så vill hon leka med sina dockor, Barbie och sin Barbieambulans. Det är det som gäller vad det verkar. Tänker faktiskt börja rensa bort leksaker hon inte leker med längre, hon har nog helt enkelt blivit för stor för vissa av dem.

→ Kom gärna med tips och förslag, vad hade ni köpt åt en sjuåring?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

17 reaktioner till “Vad ska man köpa till en 7 åring?

 1. Min yngsta tjej fyllde 7 år i augusti och hon önskade sig böcker om älvor och vampyrer. Jag köpte även (mina ej namnet på det) en lek brottnings det. Det är uppblåsbara kropps skydd ( blått och rött som alla barnen söte om till blåbäret och jordgubben) som barnen har på sig så kan de krocka med varandra utan att göra sig illa (låter brutalt men är både roligt och säkert).

  Jag skulle tipsa dig om sällskapsspel då det finns alltid något som passar alla och det är något som ger glädje till hela familjen med mysiga stunder och skratt.

  Annars så kanske något som går att använda ute i vinter tex snö enhörning (de går även att blåsa upp inne lägga kudde på och ha lässtund eller bara mysa framför tv med en film).

  Annars så kanske en liten robot figur kan vara skoj. Vid 7 år så finns det så mycke att välja mellan.

  Hoppas att ni hittar något som förgyller hennes stora dag!

  Gilla

 2. Så bra att du har gjort en plats där du kan plugga. Det hjälper nog.
  Du vet nog bäst vad din dotter tycker om och kan hitta en bra present till henne.

  Gilla

 3. Mysigt att ändå vara hemma och kunna äta lunch tillsammans. Hoppas ni blir friska snart!
  Gillar hon kläder? Joline älskar klänningar och blir jätteglad av att få det. Köpa julpysselkit så man kan pyssla hemma? 💕

  Gilla

 4. Svårt det där med presenter i den åldern. Men Orgamiset/bok, scrapbokingsaker, utomhusleksaker och ljudböcker kanske? det gillade min stora dotter i den åldern. Eller baksaker och receptböcker,,

  Gilla

 5. jag skulle slagit till med böcker…eller varför inte filmen Barbie och nötknäpparen…underbar musik med Barbie i huvudrollen. Mina barn älskade den….både grabben och tösen även om bara tösen lekte med barbiedockorna. Annars ny kläder till Barbie och ev. andra dockor.

  Gilla

 6. Beror på vad hon gillar:) men pyssel uppskattade mina flickor i den åldern, panduro har mkt kul,böcker att läsa själv? LOL fanns när mina var mindre och dessa uppskattades mkt, kram o lycka till

  Gilla

 7. Böcker :)! Finns så många bra, antingen att läsa själv om hon kan och vill eller en högläsningsbok att läsa tillsammans. Fråga på en bra bokhandel, de brukar kunna ge tips vad som passar en 7-åring. Lycka till!

  Gilla

 8. Vad är det hon inte har och vad är det hon behöver så tittar jag när jag ska handla julklappar eller presenter =).. Det va ett tag sen jag hade en 7 åring och nästa år kommer jag ha en oj åren rinner verkligen i väg =)

  Gilla

 9. Pyssel går alltid hem och mitt tips är att köpa sådant som hon gillar. Kanske ett tråkigt tips men så brukar jag göra. 😀 Kramis

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.