Covid-19 test och Spawekeend!

Hej

Vi har nu i dagarna tre försökt få tid till att ta Covid-test eftersom vi hostar både BQ och jag. Det är fullt och står så fortsatt via vårdappen. BQ ringde därför upp vårdcentralen för att höra om det gick boka den vägen. De berättade då att de är en man kort på den provtagningen och att de bara kan ta in hälften av de patienter som behöver testa sig. Det var samma lägga i alla närliggande kommuner också, eftersom de fått ta in fler patienter från andra kommuner. De hänvisade oss vidare till en annan grannkommun som ligger dryga 5 mil bort, alltså ”10 mil” t&r. Ja det känns väl sådär, hade ni gjort det? Hon bad oss att fortsätta att hålla utkik. Nu har de ju även börjat vaccinera för vanliga influensan, ska ni göra det? Jag är inne på att göra det, men jag måste ju bli frisk först.

→ Brukar ni vaccinera er?

När ska man kunna unna sig lite extra lyx?!

Jag får ju lite extra tid med BQ nu när han är sjuk och det är ju inte ofta man får göra det såhär på vardagar. Vi har pratat om i alla fall att vi ska unna oss en hotellnatt framöver, men det får vi se när det blir. En hotellnatt med trerätters och även nyttja bubbelpoool i spa-avdelningen. Vi var ju på Sätra Brunn förra året med mitt jobb. Det var helt underbart där och det vore så härligt att göra något sådant tillsammans för en natt och dagsvistelse vid spa-avdelningen. Dock hämmas man ju mycket sådant här nu, så man vet ju inte alls då det kan bli.

→ Har ni varit till Sätra Brunn? eller vilket spa föredrar ni som ni gärna rekommenderar?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “Covid-19 test och Spawekeend!

 1. Vår husläkare sa att det inte är lönt att testa sig om man varit sjuk en längre tid, det visar tydligen bara positivt de första tre dagarna. Fast jag tycker att det låter mycket märkligt… Hoppas att eran hosta går över och att ni snart är tillbaka på banan igen!

  Gilla

 2. Jag tänker vaccinera mig i år, men det blir faktiskt första året 😊 känner att jag hellre dör än smittar någon med influensa nu, skulle aldrig förlåta mig själv.

  Gilla

 3. Nej har aldrig varit på sättra brunn, jag har aldrig varit på spa för jag har inte haft råd , har fått prioritera vad jag kan och inte köpa och göra.. Vaccin va väldigt länge sedan jag tagit.

  Gilla

 4. Vänta med o testa er. Så länge ni inte hostat i två veckor är det inte akut. Det är så de resonerar . Jag har feber o förskylning men vet att det är vanlig så håller inte på o kolla mig om covid tills det blir de symptomen .

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.