Covid-19 test och Spawekeend!

Hej

Vi har nu i dagarna tre försökt få tid till att ta Covid-test eftersom vi hostar både BQ och jag. Det är fullt och står så fortsatt via vårdappen. BQ ringde därför upp vårdcentralen för att höra om det gick boka den vägen. De berättade då att de är en man kort på den provtagningen och att de bara kan ta in hälften av de patienter som behöver testa sig. Det var samma lägga i alla närliggande kommuner också, eftersom de fått ta in fler patienter från andra kommuner. De hänvisade oss vidare till en annan grannkommun som ligger dryga 5 mil bort, alltså ”10 mil” t&r. Ja det känns väl sådär, hade ni gjort det? Hon bad oss att fortsätta att hålla utkik. Nu har de ju även börjat vaccinera för vanliga influensan, ska ni göra det? Jag är inne på att göra det, men jag måste ju bli frisk först.

→ Brukar ni vaccinera er?

När ska man kunna unna sig lite extra lyx?!

Jag får ju lite extra tid med BQ nu när han är sjuk och det är ju inte ofta man får göra det såhär på vardagar. Vi har pratat om i alla fall att vi ska unna oss en hotellnatt framöver, men det får vi se när det blir. En hotellnatt med trerätters och även nyttja bubbelpoool i spa-avdelningen. Vi var ju på Sätra Brunn förra året med mitt jobb. Det var helt underbart där och det vore så härligt att göra något sådant tillsammans för en natt och dagsvistelse vid spa-avdelningen. Dock hämmas man ju mycket sådant här nu, så man vet ju inte alls då det kan bli.

→ Har ni varit till Sätra Brunn? eller vilket spa föredrar ni som ni gärna rekommenderar?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

8 reaktioner till “Covid-19 test och Spawekeend!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s