Sexig och kvinnlig, samt scones!

Hej

Ja idag har jag en vissen BQ hemma med mig. Han började hosta igår och såg lite återhållsam ut i går kväll. Han brukar ju gå upp kvart i sex på morgonen och har åkt till jobbet innan Bellis och min klocka ringer en timma senare. Idag när klockan ringde så vart jag lite paff över att han låg kvar i sängen. Min första tanke var att han försovit sig. Näee tyvärr, han är också sjuk nu och har hostat hela natten, (märkligt att jag inte vaknat av det). Vi gick i alla fall in på vårdappen för att boka tid för covid-test. Vet ni det står att det är fullt och inte finns möjlighet att testa sig just nu. Vi tror däremot inte att vi har covid utan vi är ganska säkra på att det kommer från smittan som gått och går på förskolan jag var på. Det är fler personal som haft samma och de har testat sig och fått negativt på det. Jag tror man måste försöka låta bli och tro att man har covid så fort man har någon åkomma. Jag tycker att man måste sansa sig lite och tänka klart att det går många andra smittor och förkylningar.

→ Stanna hemma vid symptom och isolera dig. Känner du att symptom blir värre och värre då tycker jag absolut man ska boka tid för att testa sig. Inte för allting då blir det som det är nu att det är fullbokat och de som verkligen behöver få testa sig de får då inte tid. BQ behöver ju som exempel behöva testa sig för att få komma tillbaka och jobba. Han har fått mycket frånvaro nu och visar det ej covid kan han så snart han kan gå jobba igen.

Idag överrskade jag i alla fall BQ och bakade scones i allt elände här hemma och det vart uppskattat och oj vad goda de vart

Ingredienser

PORTIONER: 8 st

 • 4 dl vetemjöl
 • 2 tsk bakpulver
 • 2 krm salt
 • 50 g smör eller margarin
 • 2 dl mjölk

Till servering

 • ost
 • marmelad (gärna jordgubbsmarmelad)

Gör så här

Sätt ugnen på 250°C. Blanda vetemjöl, bakpulver, och salt i en bunke. Finfördela smör eller margarin i mjölblandningen. Tillsätt mjölk och rör snabbt ihop till en kladdig deg. Klicka ut 2 kakor, 8 bullar eller en längd på en plåt med bakplåtspapper (för 8 st). Grädda mitt i ugnen ca 10-12 minuter.

Vacker och sexig till julfirandet!

Ja det känner jag för att vara, vart vi ska fira sedan det är en annan femma. Jag har i alla fall blivit kär i denna byxdress, tycker den är så kvinnlig och så vacker. Samt att den är sexig att den är lite genomskinlig, men ändå inte på något vis som gör att man inte skulle kunna ha den publikt eller vad man ska säga. De har sålt den på Ellos, men ser att den tyvärr är slutsåld där Vila Jumpsuit viShaylee Capsleeve. Men ser att de säljer den på Zalando, men endast i vitt och nej det blir studenten.

Får leta vidare, kanske finns på fler ställen.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

9 reaktioner till “Sexig och kvinnlig, samt scones!

 1. Trist att ni är krassliga och att det inte går att testa sig. Här i stan har vi olika alternativ för att testa sig. Har varit med barnen på vårdcentralen, men när maken var sjuk bokade han via 1177 och åkte ner till ett tillfälligt ställe där man får in ett provkit i bilen, gör testet och lämnar påsen igen till någon utanför bilen. Sedan har jag vänner som hämtat ut kit på Apoteket för att testa sig. Kanske är det ett alternativ för BQ?

  Gilla

 2. Vad gott med scones. Snygg byxdress och synd att det va slut så du inte kunde beställa. Tråkigt att han är sjuk ja ni får krya på er =)

  Gilla

 3. Usch så dåligt att de inte kan testa de som behöver. Hur ska vi få ordning på denna pandemi? Väldigt fint att ordna med scones till sjuklingen 💙 Helt rätt, gör det bästa av situationen!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.