Ny kappa och vill skrika ut min smärta!

Ja jag har korrigerat de lösa trådarna som var där vid knapparna.

Hej

Idag fick jag min Ebba Fleece Vinterjacka. Det har tagit 3v för den att komma fram. Dock är det snabbt för jag såg sedan då jag sökte på google att vissa fått vänta i 7v på leverans och att vissa var inte alls nöjda med produkterna. Jag vet inte om jag kan kalla den vinterjacka för den är inte särsklillt tjock. Den kommer i alla fall göra sig snygg med en tjock stickad tröja under och snygga jeans till och då kan man ha den på vinter. Den var riktigt varm så, men inte ”vinterjacka” på det sättet att den skulle räcka till i 10 minusgrader och bara ha den. Den ser ut som på deras webbshop, både i färger och form. Bara att min mobilkamera gör alla färger lite ”varmare” det är någon inställning jag gjorde för något år sedan och kommer inte ihåg vart, så därför ser jackan mer brun ut på dessa bilder. Samt jag ansträngde mig väl inte för att fota den med tanke på att jag inga krafter har. Jag är nöjd med den, men att kalla den vinterjacka då tycker jag de luras. Det är mer än vårjacka om man bara ska använda den utan något mer än en tröja eller blus under.

Jag vill skrika ut smärtan som är på gång!

Jag hostar inte särskilt mycket, men ändå så har jag hostat så jag sträckt upp min nacke. Det känns som mitt härliga nackskott är på gång som jag får ett par gånger per år. Vet ni vad nackskott är? Det är i alla fall en kraftigare värk än nackspärr. Jag vill typ skrika ut min smärta som är på gång. Ja lyssna på denna låten och 9:28 in i låten, så tror jag att jag ska gå ut på balkongen och skrika nu – Nightwish Ghost Love Score! Tycker dock ni ska lyssna på hela låten, den är ett mästerverk, vilken kvinna till pipa!

Klickbar bildkälla

Att få smärta i nacken är extremt plågsamt och jobbigt om man kan inte föreställa sig vilka smärtor det ger, det är som ryggskott/ Det beskriver ”friskrygg” bra hur det kan kännas nackskott/nackspärr: Ifall man helt plötsligt känner sig stel i nacken samt får en akut smärta har man förmodligen råkat ut för en nackspärr vilket leder till att man knappt om än med med svårigheter kan röra nacken. Smärtan man känner av är oftast värre när man försöker röra nacken åt ett speciellt håll och man kan då uppleva en stor smärta i nacken. De vanligaste orsakerna till att man får nackspärr är att man gjort en häftig rörelse med huvudet alternativt att man har sovit i en position som är dålig och som därför orsakat smärtan.

Nackskott har lika symptom men dem är snäppet värre i smärta, då ligger man pall kan jag säga. Senast jag hade detta var i våras och jag saknar det inte!

Ja ni får faktiskt ursäkta men nu är det ett evigt gnällande på mig, vilken ynkrygg jag låter som. Men jaaa så får det då verka för ja nu är jag faktiskt inge vidare idrottsatlet för tillfället.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

22 reaktioner till “Ny kappa och vill skrika ut min smärta!

 1. tycker att jackan såg fin ut men som du skriver att kalla den en vinter jacka kanske är till att luras lite granna men tror det är en bra vår kappa 🙂 Fy för att ha ont i naken det är verkligen det värsta som fina 🙂

  Gilla

 2. Håller med dig där, jag skulle inte heller kalla den jackan för vinterjacka. Vår och höst-jacka, men framförallt skulle nog jag använda den inomhus frusna morgnar eller kvällar, materialet ser lite ut som en fluffig mysig morgonrock 🙂
  Aj… ont i nacken är verkligen ingen hit 😦 Hoppas det ger med sig snart!
  /Maria

  Gilla

 3. När man har ont så får man gnälla , fast jag tycker väll inte att detta är gnäll. Du berättar ju bara vad problemet är så att säga. Jag hoppas att det får över snarast

  Gilla

 4. Men vilken snygg kappa! Härligt med lite färg och inte bara svart! Och USCH för sådan smärta, riktigt vidrigt- hoppas det inte blir nackskott av det!

  Gilla

 5. ÄLSKAR kappan, men ursh för nackskott!! Fy hade en vidrig nackspärr i flera veckor i sommar på båda sidorna (dvs kunde bara hålla huvudet stilla fram eller kolla nedåt, fyfan!!) så hoppas verkligen att du kryar på dig snarast!! Har du gått hos ngn typ av kiropraktor?? Vet inte hur det är med just nackskott men kan ju verkligen hjälpa till med smärtan och rörligheten ♥

  Gilla

 6. alltså, ibland måste man få klaga och gnälla lite…. och jag kan säga att om man får nackskott…då har man all rätt att klaga lite mer än vanligt. Jag skulle vilja säga att den smärtan är betydligt värre än ”vanlig” nackspärr.
  Jag tyckte jackan såg supersnygg ut…men nä, kanske inte vinterjacka men passar både höst och vår.

  Gilla

 7. urch, nackspärr, hoppas det går över fortast möjligt för det är inte roligt att ha..fin jacka du köpt, såg mjuk och mysig ut. Nightwish gör bra musik, de har många bra låtar tycker jag..

  Gilla

 8. Tycker att jackan ser jättehärlig ut! Och med tanke på hur växlande vädret är kommer du säkert att kunna använda den en del trots att den inte var lika tjock som du önskat!
  Har haft en del nackspärr och vet hur djävulskt det kan vara. Hoppas att du har lite stretchingövningar etc som du kan göra för att mjuka upp nacken (om det inte gör för ont). Investerade i en massagekudde får några år sedan och sitter med den nästan en stund varje dag. Älskar den! Om du ofta har ont så är det ett hett tips att investera i! Kanske kan stå på önskelistan till jul 🙂
  Krya på dig!

  Gilla

 9. Jackan ser jättemysig ut men vad tråkigt att den inte är tillräckligt varm. Vad jobbigt att du har fått en fruktansvärd nackspärr och hoppas att det snart går över. ❤ Kramis

  Gilla

 10. Bra att du är nöjd med den. 🙂
  Jag är så frusen av mig så för mig ser den alldeles för kall ut för att ha på vintern.

  Gilla

 11. Vilken snygg jacka! Den ser verkligen mysig ut, men jag förstår vad du menar med att det kanske inte är en vinterjacka i den bemärkelsen. Fast det kan ju passa bra som komplement beroende på hur mild vintern blir. Här nere i Skåne till exempel är det inte alltid vi får någon riktig vinter alls 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.