Svettiga ben och nytt kapitel

Hej

Gillar ni inte ärligt gnäll så hoppa dessa första rader nu då?! Jag är så less på detta att man känner sig som en påse skit nu igen. Jag har feber och hosta, samt är matt. Det är en smitta som går på min APL-plats & flera av barnen och några av personalen har och har haft det. Jag får vara tacksam att jag trillade dit då min APL är slut. Två stycken personal på förskolan var sjuka förra veckan och veckan innan det. En av dem tog covid-test och det var inte det. Jag har i alla fall haft en dryg natt där jag svettas och småhostar om vartannat. Har vilat mycket idag för jag inte orkat vara uppe. Då har jag svettats så benen t.o.m är klibbiga och när jag är uppe fryser jag och mår kasst, så ja vad ska man göra?! Har i alla fall tagit mig en dusch nu och har sminkat mig i kombo med att jag tog febernedsättande tabletter, så just nu är man med lite i matchen. Samt JA smink gör faktiskt att det känns lite bättre, man mår bra för stunden.

Nu ska jag börja läsa specialpedagogik som nästa kurs, specialpedagogik 1. Det handlar mycket om olika funktionsnedsättningar och vår pedagogiska roll i det. Det tar även upp om vad övriga skola och samhälle har för ansvar i det hela. När jag ögnat igenom boken ser jag också att det tar upp om en hel del annat, men fokus verkar vara på pedagogens roll i funktionsnedsättning. Vad innebär ett specialpedagogiskt förhållningssätt och bemötande. Hur kan man med specialpedagogiska insatser skapa förutsättningar för lärande och utveckling. Nu startar f.r.o.m imorgon ett nytt kapitel i min utbildning

Supernyttig och intressant kurs och nu ska jag ärligt erkänna att det ska vara skönt att plugga helt hemifrån på distans nu resten av året som är kvar.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

14 reaktioner till “Svettiga ben och nytt kapitel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s