Svettiga ben och nytt kapitel

Hej

Gillar ni inte ärligt gnäll så hoppa dessa första rader nu då?! Jag är så less på detta att man känner sig som en påse skit nu igen. Jag har feber och hosta, samt är matt. Det är en smitta som går på min APL-plats & flera av barnen och några av personalen har och har haft det. Jag får vara tacksam att jag trillade dit då min APL är slut. Två stycken personal på förskolan var sjuka förra veckan och veckan innan det. En av dem tog covid-test och det var inte det. Jag har i alla fall haft en dryg natt där jag svettas och småhostar om vartannat. Har vilat mycket idag för jag inte orkat vara uppe. Då har jag svettats så benen t.o.m är klibbiga och när jag är uppe fryser jag och mår kasst, så ja vad ska man göra?! Har i alla fall tagit mig en dusch nu och har sminkat mig i kombo med att jag tog febernedsättande tabletter, så just nu är man med lite i matchen. Samt JA smink gör faktiskt att det känns lite bättre, man mår bra för stunden.

Nu ska jag börja läsa specialpedagogik som nästa kurs, specialpedagogik 1. Det handlar mycket om olika funktionsnedsättningar och vår pedagogiska roll i det. Det tar även upp om vad övriga skola och samhälle har för ansvar i det hela. När jag ögnat igenom boken ser jag också att det tar upp om en hel del annat, men fokus verkar vara på pedagogens roll i funktionsnedsättning. Vad innebär ett specialpedagogiskt förhållningssätt och bemötande. Hur kan man med specialpedagogiska insatser skapa förutsättningar för lärande och utveckling. Nu startar f.r.o.m imorgon ett nytt kapitel i min utbildning

Supernyttig och intressant kurs och nu ska jag ärligt erkänna att det ska vara skönt att plugga helt hemifrån på distans nu resten av året som är kvar.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

14 reaktioner till “Svettiga ben och nytt kapitel

 1. Usch inte kul o bli sjuk man behöver inte testa sej så fort man har förskylning . Vi glömmer bort de vanliga symptomen bara för vi är i en pandemin. Men visst har man hostat länge o så då är det en annan femma

  Gilla

 2. Jag håller verkligen med dig – man känner sig piggare om man tar på lite smink. Jag tycker att det gör mycket att se ett piffat ansikte i spegeln jämfört med se lika risig ut som man känner sig inombords. Hoppas att du kryar på dig fort!

  Gilla

 3. Specialpedagogik är spännande och ett stort område. Jag har en hel del poäng och kurser i spec pedagogik på universitet. Jobbigt att du är sjuk nu igen. Du får samla på dig lite bättre immunförsvar nu när du pluggar hemma igen. Men inte behöver man sminka sig om man är hemma med feber och är sjuk. Krya på dig

  Gilla

  1. Haha nej nej det behöver man ej, men jag tyckte det var uppiggande idag att göra. Igår gick jag med svettigt hår och allti en röra för jag var varm och febrig hela tiden och osminkad osv. Idag kändes det lite uppiggande att göra ef duschen. Ja jag tror att det är jätterolig kurs

   Gilla

 4. Låter jätteintressant tycker jag som är utbildad och arbetat med personer (vuxna och barn) med olika funktionsnedsättningar.
  Med sjuk, covidtest väntar….

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s