Smink utkletat och peruken på trekvarten.

Hej och trevlig halloween!

Ni är fler som frågat och peppat och hoppas att jag och Bellis kom iväg på kalaset och NEJ, det gjorde inte jag. Jag har haft en natt med feber och hosta, så mig är det isolering på. Bellis däremot är frisk och allert, hon är INTE SJUK! Så BQ körde därför iväg henne till kalaset så fick hon komma dit som hon sett fram emot i flera dagar. Jag fick massor av bilder från min kompis Erica och ja ni ser ju hur kul och lyckat det vart. Blir lite full i skratt av bilden på Bellis på trappen. Där ser Bellis ut som hon festat hårt, fniss. Sminket är i en enda röra. Peruken sitter på snedden och klänningen är blöt och skitig, fniss. Hon var i alla fall ordentligt klädd, jag är glad att det gick klämma ner henne i klänningen efter att ytterkläderna var på. De hade ordnat det toppenbra och hade fester på en gårdsförening och under en stor paviljong. Perfekt, kanske man skulle vara där vi med. Dock är det en bit utanför stan, så är nog svårt att få alla att vilja åka dit. Min kompis bor ju däromkring, så att de hyrde där var ju inga konstigheter.

Nu är hon i alla fall hemma igen, hon har duschat och allt nerkletat smink är borta. Hon var jättenöjd efter dagens kalas och päronen saknade hon inte som min kompis Erica skrev, ♥. Nu är det lördagsmys för hela slanten och vi ska mysa, mysa och mysa fram tills det är läggdags för henne. BQ och jag startar nog någon film.

Så skönt att hon blivit större, det märks sådana här gånger.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “Smink utkletat och peruken på trekvarten.

  1. Men så härligt att hon kom iväg, verkar verkligen som om hon festat hårt….det är så det ska vara, inte ska man vara rädd om smink och peruk…bara att köra hårt. vi lärde oss att det är bra att köpa stora utklädningskläder och Luciakläder då mycket skedde utomhus redan när våra barn var små….perfekt att slippa frysa men ändå vara fin.

    Och jag hoppas att du kryar på dig nu…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.