Jag känner en Bellis, hon går i skolan!

Hej

Igår var det så gulligt. Vi var på en utflykt med vår avdelning till en lekpark vi kallar karusellparken. Det gör vi på onsdagar och då brukar de centrala dagmammorna vara där. Bellis gick ju hos dagmamma från 1½ till 3½ år. Vår dagmamma var privat, så hon var inte med på alla aktiviteter just med dem. Ja hur som helst, jag pratade med en av pedagogerna på avdelningen och berättade om Bellis. Ett barn som går hos en av dagmammorna som satt bredvid och gungade sa då rakt ut – Jag känner en Bellis, men hon har börjat skolan nu. Jag hajade till och vi sa så både jag och pedagogen att det måste varit min Bellis han menade. Nu var det inget allvarligt eller olämpligt jag nämnde om Bellis. det skulle jag inte göra med någon som jag inte är trygg med. Jag berättade att hon gått hos dagmamman. Vi pratade lite om det bara, så han måste snappat upp det.

Nu rör vi på kroppen igen!

Det ska bli skönt att få in mina rutiner igen som jag skapat mig när jag pluggar på distans. Såklart är målet att bli klar med studierna och få ett jobb, utan tvekan det är det jag vill. Dock innan dess så gillar jag mina rutiner jag fått då jag pluggar hur jag lägger upp dagen. Jag hinner med att studera, hinner ta en liten powernap, samt hinner ta en rask lång powerwalk. Det har jag saknt nu då jag gjort APL. Tiden har inte räckt till som sig bör. Man har fått ta många stunder till att göra de uppgifter skolan som krävt utanför APL. Därför har jagvfaktiskt inte haft tid med mina powerwalks. På helgerna har man ju tid såklart. Jag vill röra på mig mer än så, jag brukar ju gå en 1h powerwalk varje dag och det ska jag minsann sätta igång med igen nu f.r.o.m nästa vecka.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

11 reaktioner till “Jag känner en Bellis, hon går i skolan!

 1. Det ÄR skönt med rutiner! Jag brukar tappa mina rutiner när jag är ledig men nu på höstlovet har jag faktiskt gått riktigt långa och många powerwalks. Hoppas kunna hålla kvar i min lilla träning nästa vecka när det är jobb igen.

  Gilla

 2. Barn och deras öron är överallt, man vet aldrig när och hur dom lägger fram i formationen som dom snappat upp.. Ibland flera dagar efter att dom hört det, 😅

  Gilla

 3. Barn är ju för härliga och lyssnar av och har koll på de vuxna. Ofta blir man avslöjad om man tappar fokus från jobbet och gör något annat eller pratar privat med kollegorna. Härligt att komma igång igen med träningen

  Gilla

 4. Jag förstår vad du menar. När jag pluggade hade jag mer tid till annat än vad jag har nu när jag jobbar. Men vill man barast får man nog ihop det 😊

  Gilla

 5. Jag förstår att det känns härligt att få komma tillbaka till sina rutiner igen som man hade innan APL..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.