Fördelar övervinner nackdelarna

Hej

Titta så fina de är, så goa, det vämer i hjärtat. Tänk så mycket jag har fått bekräftat med mig själv dessa 5 veckor. Kan inte säga i detalj vad det är då jag inte vill lämna ut tidigare arbetsplatser, för det är alltid någon som läser som ej ska. Men vissa av er vet och jag kan säga att det är så stor skillnad att jobba med barn. Man får så mycket tillbaka, de visar så mycket glädje. Dessutom så är man så viktig på ett annat sätt mot vad det är är på många andra arbetsplatser. Sedan finns det nackdelar med att jobba inom barnomsorgen också. Man får jobba bland mycket smittor, barn nyser och hostar om vartannat. Det kan vara tunga lyft trots att det ändå har hämmats mot förr. Det är också ganska höga ljud när alla barn är på plats. Denna veckan är det lite lugnare för fler har höstlov. Vi har även skrivit ut jullappar för julledigheten som barnen ska fylla i, då inser man att vi närmare än man faktiskt tänker att det är.

Har ni köpt några julklappar än? Det känns lite väl tidigt. Jag tycker förvisso att det kan vara smart att börja köpa juklappar tidigt om man har många att köpa till så det inte blir så dyrt. Ett tag hade vi många att köpa till, och då vart det för dyrt. Nu har vi dock ändrat på det att vi bara köper julklappar till barnen. Med oss vuxna gör vi julklappssäcken, utlottning. Vi har inte köpt några julklappar än, vår tös fyller år 23 nov, lär beta av det först. Vi har köpt några presenter åt henne. Tror att det kommer falla fröken i smaken.

Nu ska jag vara kvar sista timmarna här på APL !

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

4 reaktioner till “Fördelar övervinner nackdelarna

 1. Jag har inte heller köpt några julklappar än inte ens börjat fundera över presenter än heller. Fyller år i december. Och nu går det verkligen fort 🙂

  Gilla

 2. Man lär sig alltid något om sig själv i nya situationer. 🙂
  Känns liite tidigt med julklappar nu tycker nog jag.

  Gilla

 3. Har faktiskt börjat kika på julklappar till barnen. Men i år är det så svårt tycker jag. Har inga idéer och frågar man barnen, så är det oftast sånt dom kommer på i farten liksom!
  Brukar rensa lite i barnens rum innan jul, så man har ett hum om vad som kanske kan behövas.
  Så satans svårt måste jag säga! Kram

  Gilla

 4. Jag har inte köpt julklappar ännu. Vi har en födelsedag nästa vecka och den ska avverkas först. Julklapparna får vi ta tag i under december då är det mysigare att köpa klappar när julstämningen närmar sig

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.