En romantisk look på fröken!

Hej

På fredag ska jag äntligen göra om mina naglar, som jag längtar. Då ska vi även lämna in bilen för däckbyte och så är jag ledig tillsammans med Bellis. Så mycket trevligt händer då minsann. Jag har bestämt mig för hur jag vill ha naglarna och jag kommer gå på en favorit i repris och som jag brukar trivas med. Jag har mixtrat en hel del med färger som inte är jag, som blått, guld/beige och ceriserosa med fjärilar, samt även knallvita. Jag har insett att jag trivs inte då. Jag kommer göra det som jag vet jag trivs med. Här är mina två favoriter på naglar jag haft. Någon av dessa kommer jag använda som inspiration och ni får helt enkelt vänta och se. En liten surprice blir det minsann. Vilken tror ni på och varför?

En gullig grej på förskolan är att två av töserna där är så inspirerade av mina naglar. I måndags kom en av dem och då hade hon över helgen målat dem som mina. Hon hade målat dem med enfärgat och sedan mönster upptill, så sött. Hon sa direkt då jag kom på morgonen – Titta fröken, vi har samma, fniss ♥

Ni ser jag gillar de varma färgerna och gärna med lite romantisk look ♥

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

10 reaktioner till “En romantisk look på fröken!

 1. Jag är lite som du, jag gillar varma färger! Har testat färger jag inte alls tyckt om.. Nu för tiden kör jag på säkra kort! 🙂

  Gilla

 2. Jag gillar de flesta färgerna faktiskt, tycker det är kul att ändra naglarna. Fast nu bygger jag ju inte längre. Förstår inte hur jag ska klara mig utan julnaglar i år. Kanske får göra ett undantag då. 🙂
  Jag tror att du kommer välja den vinröda eller jag hoppas att du väljer det för det är så galet snyggt. Haha

  Vilken fin komplimang, att hon vill ha likadana naglar som dig!

  Gilla

 3. Jag gillar verkligen färgen på naglarna du rekommenderade och vad söta flickorna är som finner inspiration hos dig! 💞 Skulle också föredra de färger du valt under våren. Hösten skulle jag personligen använda västliga färger. Vinter med grön och röd. Men skulle absolut kunna använda dessa färger året om! 😍

  Gilla

 4. Jag trivs nog med de flesta färgerna tror jag.. jag har helt svarta just nu 🙂 Det var dock väldigt länge sedan jag hade helt naturella naglar så det kanske det blir nästa gång som en rejäl kontrast.

  Gilla

 5. Jag älskar dina färger på dina naglar och jag skulle vilja ha dom själv men i det yrket jag har får vi inte ha nagellack eller långa naglar

  Gilla

 6. Personligen tycker jag bäst om helt enfärgade naglar i någon neutral eller lugn färg.
  Nu gör jag dock inte naglarna längre utan målar dem själv.

  Gilla

 7. Tror vi har rätt lika smak på naglar. Kan tycka att mycket färg är snyggt på andra, men inte på mig. Sen får jag inte ha sådant på mitt jobb tyvärr.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s