Short Hair – The New Symbol of Sensuality

Hej

Ciao bella gente, eller rättare sagt ”Hej ni vackra där ute”. Ibland saknar jag mitt långa hår, jag saknar att sätta upp toffs och så. Ibland kan jag känna mig som för mogen eller vad man ska säga. Jag ska väl dock erkänna att jag har aldrig fått så mycket komplimanger som nu när jag är kortklippt. Likaså tycker BQ att jag är snyggast i detta. Jag saknar dock att sätta upp håret och få festlig look som man lättare får med långt hår. Nu har jag faktiskt lärt mig att göra snygga frisyrer med mitt korta hår också. Som här har jag en tvinnad fläta genom hela luggen och fäst fast det med ett vackert spänne. Då blir det kvinnligt och elegant.

Jag följer en bloggare på insta som gör mycket snygga frisyrer med liknande frisyr som min, Sali Rasa och Salirasa på instagram. Jag har testat många av hennes frisyrer och inspireras var gång hon lägger ut. Jag gör ofta flätor och tvinnade flätor i luggen. Likaså lockar upp luggen som hon gör och har brett diadem sedan som bara luggen sticker fram under sedan, ja som hon gör här. Kanske ska börja visa er mera av det med, för JA kort hår är också sexigt och snyggt. Jag tycker den bloggaren är väldigt fin i sitt korta hår och hon är en av dem som inspirerade mig att våga klippa kort hår.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

2 reaktioner till “Short Hair – The New Symbol of Sensuality

  1. Kort hår kan vara riktigt kaxigt och fint. På något sätt så ser man mer vuxen när man är kortklippt men det är väl gammalt tänk. Det behövs allt lite skinn på näsan för att bära upp de tuffa korta frisyrerna.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s