Nu har jag mer kyssvänliga läppar igen!

Hej

Måndag morgon, ja det brukar kännas ganska pissigt, i alla fall brukar jag tycka det. Nu fick man ju förvisso lite ”sovmorgon”, för ni har väl ställt om till vintertid va? I går kväll kikade BQ och jag på White wall och Top Dog, två rikigt bra serier. Min favvis är nog ändå Top Dog. Två heta tips på serier om ni inte börjat följa dem,  ✔ Check! Vet ni jag inväntar fortfarande på min jacka jag beställde, den har inte kommit än – Ebba Fleece Vinterjacka för kvinnor. Enligt försändelsen kan man se att den är på väg och flyttar på sig hela tiden, så vi får tro på att jag inte blivit lurad. Nejdå det tror jag inte, men bara inse att det tar lååång tid.

Nu har jag mer kyssvänliga läppar igen!

Ja ”dubbelsuck” på den, men i torsdag kliade det på min överläpp igen och woila så vackert ploppade det upp två blaffiga stora munsår som kom fram på fredagen. Varför vara så otroligt grisigt att det måste komma TVÅ?! Ja det kan kan allt undra, inte sant? Jag gick och köpte mig ny munsårssalva – Zoviduo som jag inte använt tidigare. Läppen såg ut som jag förstorat den och det var jätteöm. Synd jag ej fotade så ni verkligen kunde se skillnad. Nu har jag använt salva flera gånger om dagen sedan i fredags förmiddag och kolla de är ju i stort sett borta, det är bara pyttelite kvar. Imponerande måste jag säga hur snabbt salvan tog bort dem. Munsåren hann inte börja vara och kleta sådär som de brukar göra. I alla fall brukar de göra det för mig.

Nu kan man äntligen pussas igen, för visst vågar man pussa mig nu?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

2 reaktioner till “Nu har jag mer kyssvänliga läppar igen!

  1. Altså ja brukade få munsår förut, men så började jag ta vitaminer typ zink järn mm då har de aldrig kommit tillbaka 🙂 Jag har dock inte hört talas om den cremen du anv, jag använde alltid anti eller vectavir typ och ja, då jag fick munsår såg ja ut som en vidrig zombie..ena läppen gigantisk o svullen, gjorde as ont :/ Men aaa tack för tipset på en annan salva, jag kollade på apotea angående den du visar upp, ska tänka på den nästa gång och prova o jämföra resultatet 😉

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.