Förmedla känsla i bilden – Del 2

Det var ett väldigt populärt blogginlägg då jag skrev om hur jag tänkte då jag fotade bilderna. Vad min tanke och känsla jag vill förmedla. Jag tänkte därför att vi skulle göra en del två av det vinnande konceptet. Här kan ni se när jag gjorde förra gången – Förmedla känsla genom kameran

Tyvärr är vissa bilder något suddiga, det är temat på WordPress som gör det.

Här ville jag fånga fram kärleken och tryggheten hos pappa då hon fick följa med pappa till djupa poolen och klamrade sig fast på pappa som en liten koala. Hon vågade simma lite om vi höll i henne. Såklart fick hon inte vara i poolen utan att vi höll i henne. Jag tycker ändå att jag fick fram den känslan jag tänkte.

Här ville jag få fram egentid, kärlek, förälskelse. Tycker också att jag fick fram det. Vi är här i Oskarshamn och vi är ute för att fira BQ som fyllde år. Egentiden är ju otroligt sällan man gör tillsammans. Därför ville jag få fram den känslan här.

Tös, Kvinna, Oskarshamn, Hamn, Vatten. I den här bilden får man fram mig i alla dess egenskaper. Jag förklarade för BQ hur han skulle stå, vad som skulle synas på mig och vilken vinkel. Säger det bara BRUDEN från OSKARSHAMN!

En tös som blivit stor men är ändå osäker på vad som ska hända. Jag vill vara stor, men ändå så vill jag bara krama mamma och pappa och vara liten igen. Den känslan vill jag förmedla här.

Här ville jag få lite känsla av Carrie i Sex And The City. Jag tycker man får den känslan

Tanken i denna bilden var att fånga fram skönhet och tycker att naglarna och kläderna framhäver det. Dessa naglar är även de jag varit mest nöjd med utav dem jag gjort.

Ja man kan bara säga SOMMARKVÄLL vid VÄSTKUSTEN

Kärleken och saknaden av ett djur.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

11 reaktioner till “Förmedla känsla i bilden – Del 2

  1. Vad roligt att du har så mycket tankar innan du tar en bild! Jag har ofta prestationsångest när jag tänker för mycket på bilderna, de bästa blir faktiskt väldigt spontant för mig.

    Gilla

  2. Så härliga bilder du tar =) du är så duktig =)Saknar Oskarshamn, Kalmar och Öland så mycket dom tre ställerna höll jag till mycket när vi bodde på Öland =)

    Gilla

  3. Väldigt intressanta inlägg… jag skulle vilja, men gör det sällan, lägga mer tid och omtanke på mina bilder…. jag bara knäpper av utan att tänka så jättemycket… med några få undantag.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.