När mamman får slå in paket!

Hej

Sådärja, då var det söndag-eftermiddag och jag skickade precis in veckans uppdrag. Denna veckan skulle jag utvärdera och skriva om en pedagogisk aktivitet vi har gjort på förskolan. Samt även skriva om hur vi dokumenterar den, hur den utfördes och vad min roll var i allt. Jag skulle skriva mina tankar i det hela och hur jag uppfattar pedagogiken. Samt jag skulle även skriva om mina aktiviteter jag hållit i. Såklart ska jag få in det från läroboken, samt även skriva in fakta och inte bara mina tankar. Som alltid ska jag skriva 2-4 A4-sidor. Jag har nu gjort klart det, och även läst klart i läroboken. Sista veckan på APL nu veckan som kommer. Det känns lite måste jag helt ärligt säga, för man fäster sig såklart vid barnen. Jag trivs även på avdelningen. Dock kommer jag trivas med att gå tillbaka att vara egen chef och sköta mig på distans i studierna igen. Denna APL har gjort mig mycket mer ivrig och villig att vilja jobba med detta yrke igen. Samt jag får uppdatera mig enligt läroplanen där jag en gång började.

Månaden med mest utgifter förutom julen!

Nu har jag varit till Dollarstore och inhandlat paket till tre av Bellis kompisar som fyller år de närmaste veckorna. Två av dem har ett dubbelkalas på lördag. Denna månad tror jag faktiskt det är rekord på hur många som fyller år, inräknat även i början av december. Såklart är det jätteskoj och jag klagar inte, men det är faktiskt flera stycken. Det är så många som 5 st och så fyller Bellis själv också. Dock tror jag att alla kanske inte har kalas i år som med tanke på omständigheterna. BQ och jag har i alla fall bestämt att vi kommer inte ha ett kalas för Bellis med klasskamrater eller kompisar så, eftersom hon fyller i slutet av november. Svårt att planera in vart och hur vi ska göra. Vi kommer istället planera in något på fler tillfällen med kompisarna istället. Vi hämmar henne inte kalas så, vi kommer såklart fira henne.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

12 reaktioner till “När mamman får slå in paket!

 1. När jag får direktiv på att uppgiften får vara på 2-4 A4 sidor blir jag lite nervös. Jag har en tendens att skriva ganska mycket när jag väl kommer igång och då går det åt sida efter sida =) Men det är ju en del i utbildning =)

  Gilla

 2. Ja, många som fyller nu och i november, lilla dottern Amy blir 1 år i slutet av november och vi ska bara fira henne lite i familjen hemma, lite tråkigt men då hennes släkt är över 70 + så känns det inte bra att bjuda in dom eftersom stora dottern går på en skola med 1000 elever och social distans därför är svårt att hålla hårt på. Så det blir mest att undvika att träffa människor utanför jobb & skola nu..

  Gilla

 3. Vad skönt då har du verkligen valt rätt yrke… jobba med barn är ju så kul.
  Ja själv sitter jag och ska planera sonens ”kalas” i december tror han kör på ps dag och pizza mys med kompisarna

  Gilla

 4. Så märkligt det är de där med att födelsedagar infaller så tätt inpå… vi har så i min släkt med! Hon kommer säkert få en fantastisk födelsedag ändå ♡

  Gilla

 5. Svårt att veta hur man ska göra förstår jag, samtidigt träffar de ju kompisarna varje dag i skolan och är så stora nu att föräldrar ändå inte är med längre på kalasen.

  Gilla

 6. Kul med kalas 🙂 Om två veckor bär det av till Gekås och handlas julklappar. vi ska ändå ner till Falkenberg på spa så tar allt på en gång. Skönt då det är klart.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.