Ja nu blir Mirre allt lite arger!

Hej

Ikväll är det äntligen dags för Bonde Söker Fru igen. Förra veckan var det ju inställt för det var fotboll istället och sådant kan göra mig riktigt sur. Jag menar inte att man inte får vara fotbollsfan, eller att man inte ska tycka att det är viktig match. Jag tycker dock inte att man ska avsätta en hel tvtablå just för fotboll. Då kan man väl antingen låta fotbollen gå på en annan kanal som exempelvis en sportkanal eller tidigarelägga som då i detta fall Bonde Söker Fru 1 h innan så det tajmar så istället. Alla är inte intresserade av sport och då tycker jag inte att man ska sätta den på bästa sändningstid. Visst det var väl direktsänt och bladeblaa. BQ som är väldigt sportintresserad höll faktiskt med mig. Det var som BQ också tyckte att det är skillnad om det är vm-match eller så.

Jaja skitsamma, ikväll är det i alla fall, HOPPAS JAG? Jag får också sitta där och kika på bonde nyklippt och fräsch i håret, bara en sådan sak. Såklart kommer jag dricka en god mugg the och bara njuta av stunden.

✗ Hur tycker ni, reagerar ni på sådant? Nu är inte Bonde Söker Fru livsviktigt på något vis, men ja stör mig lite allt.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

10 reaktioner till “Ja nu blir Mirre allt lite arger!

 1. Visst kan det vara störande men säger som jag såg att någon annan skrev innan… det är inte hela världen, avsnittet sänds ju sen. 🙂

  Gilla

 2. Jag följer inga tv-program nu med när jag gjorde det var det irriterande när det var inställt pga sport istället. Men inte hela världen 😊

  Gilla

 3. Nu var det ju i och för sig otroligt länge sedan jag faktiskt tittade på TV i realtid eller vad man ska säga (streamar bara och har inte ens några kanaler på min TV, haha) men med antalet sportkanaler och streamingtjänster som finns idag kan man väl tycka att sporten inte måste komma och störa det ordinarie utbudet 🙂

  Gilla

 4. Har man två tv appareter så kan en person titta på fotboll och en på Bonde söker fru, eller vad man nu tycker är kul 😊

  Gilla

 5. Jag håller fullständigt med dig… Just bonde söker fru tittar jag aldrig på men har ju råkat ut för det vid andra tillfällen och blir riktigt riktigt irriterad…det finns tillräckligt med sportkanaler som de kan visas på

  Gilla

 6. Visste inte alls att det var inställt förrän jag startade tv:n och skulle kika på Bonde söker fru. Men ikväll verkar det som att det ska gå iallafall!

  Gilla

 7. Njae är det fotboll så är det fotboll när det kommer till restauranger vart man går till kan man ju välja att undvika själv . Men nu vet jag inte om detta bara var i hemmet. Då kan man ju kompromissa. 👍

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s