Har du förändrats genom åren – Nån kris?!

Hej du sköna milf!

Tycker du att du förändrats genom åren. Nu pratar jag inte bara kroppsligt utan med personlighet och tålamod? Sedan man fick barn så har man ju fått lära känna mycket delar av sig själv som man inte visste att man hade. Man visst ex inte att man hade så mycket kärlek kvar att ge, mitt livskärlek blev helt plötsligt två stycken, 💗Dock är det tålamodet som man får testa dagligen och tampas med känslor som man heller inte visste att man hade innan. Barn triggar verkligen igång alla ens känslor.

Kroppsligt så märkte jag typ runt 35 att jag inte alls orkar på samma vis. Såklart orkar jag fortfarande mycket jag är liksom inte gammal. Dock är jag inte lika stretchig och uthållig som innan. Jag får ta det lugnare på ett annat sätt, man blir ömtåligare. Man måste vara mycket mer medveten vad man stoppar i sig. Nu har jag inte lätt för att gå upp i vikt, jag är ganska tacksam så. Dock om jag gått upp några kg jag vill gå ner så tar det mycket längre tid att gå ner dem än innan.

Något jag tycker är skönt sedan jag fyllde 40 år är att det känns som man landat, och det är skönt. Man har kommit en bit i livet och man har inte den här stressen att det måste hända något hela tiden. Sedan är ju allt relativt, man är ju olika som personer. Finns väl olika vad man har för personlighet och intressen, det är väl många som istället när de är runt 40 -50 börjar släppa loss igen för barnen börjar bli stora som ett exempel. Då vill man ut och resa och satsa på livet igen.

Hur känner du? har du landat i livet?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

9 reaktioner till “Har du förändrats genom åren – Nån kris?!

 1. Givetsvis förändras vi genom åren både kroppsligt och själsligt. Inte är man samma person vid 20 som vid 40, kanske inte så stor förändring sedan till de 60. Nu när jag är 65 vet jag precis vilken person jag är. En person med alla mina brister och fel, men jag har även riktigt bra sidor. Min kropp är något tyngre och något stelare. Jag motionerar för att hålla mig frisk samt orka leva ett aktivt liv. Det som har förändrats är att jag inte har några direkta drömma nu för tiden. Mitt liv är uppnått på något sätt.

  Gilla

 2. Jag är tjugofem och känner att jag befinner mig i en konstant kris hela tiden, hahah, hatar det men jag har fått höra av supermånga vänner att de också känner som mig. Det är ju lite betryggande!

  Gilla

 3. Närjag var yngrekunde man hålla många projekt igång. Tonvis med energi. Men under de sista 5 åren har jag märkt att jag har mycket mindre ork och energi.
  Vid 38 landade jag nog. Nu är jag snart 50 och livet känns mer tillfredställt. Nu kan jag göra vad jag vil när jag vill.
  Man levde för barnen när de bodde hemma. Nu är det mysigt att ses och hitta på saker, men sen är det bara vi och vårt liv.
  Alla åldrar har sin charm.
  Kram Kajsa

  Gilla

 4. Som tur är förändras vi alla hela tiden mer eller mindre. Det är en del av livets utveckling och livet. Däremot så tror jag det är farligt att landa i livet. Vi behöver utvecklas, lära och få uppleva nya saker hela livet

  Gilla

 5. Jag har blivit lugn och avslappnad efter 40 och slutat bry mig så mycket om vad andra tycker, blivit mindre tävlingsinriktad och känner inte lika mycket press att prestera massor längre som jag gjorde när jag var yngre..det är skönt tycker jag

  Gilla

 6. Visst har jag förändrats. Jag har blivit mer bekväm. Är tex inte jättesugen på att åka bort och veta att jag ska sova dåligt en helg 🙂 Sömnen är för värdefull nu jämfört med innan barn. Och kroppen har börjat protestera mot att jag inte är mer tränad…. det gör ont lite här och där.
  Och jag känner mig nog tryggare i mig själv.

  Gilla

 7. Jag har förändrats, jag är smalare än jag har varit men det är många mer kilon som behöver försvinna plus när jag ser på barnen hur dom växer så känner jag mig så så gammal hahaha ..

  Gilla

 8. Nej, jag har nog inte landat i livet utan ser fram emot nya utmaningar mest hela tiden. När barnen växer blir det nya faser hela tiden. Men förändrats har jag helt säkert på väldigt många plan.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.