Vinterhjulen måste på, är man hönsmamma så är man!

Hej och ta fram skidorna!

Vet ni nu kommer snön och nu kommer eller har redan tomtarna kommit i butikerna. När jag var på Rusta i fredags så kryllade det av rött där inne faktiskt. Samt på vädret idag pratade de om att det ska komma mängder av snö uppåt. Vi ska få snöblandat regn på tisdag tror jag det var, så bara att börja klä sig vinterklädd med andra ord.

Vinterhjulen måste på, är man hönsmamma så är man!

När har ni tänkt byta till vinterdäck? Brukar man göra det redan, jag får för mig att det känns tidigt? Pratar de om snö så måste vi boka tid för det per omgående med tanke på att BQ pendlar 7 mil ggr 2 varje dag. Annars blir jag för orolig. Jag är lika mycket hönsmamma över honom som jag är över Bellis. Vill att de ska må bra båda två och oroar mig alltid lite över dem när de är borta så att säga. Ja kan ta ett exempel som när Bellis var i badhuset med sin kompis och deras föräldrar så kunde jag inte slappna av. Jag kände hela tiden att jag nojade lite över att de kanske inte hade den kollen på henne som behövdes. Det hade de ju såklart, men ja är man höns mamma så är man. Ett annat exempel över BQ är att jag oroar mig när han sitter och åker till Västerås när det är mörkt ute och börjar gryna då oroar jag mig för honom!

Känner ni igen er och när tänker ni byta till vinterdäck? Enligt transportstyrelsen – Vinterdäck är det ok att byta till vinterdäck f.r.o.m 1 okt. Det går även andra tider om det börjar bli eller fortsätter att vara vinterväder.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

11 reaktioner till “Vinterhjulen måste på, är man hönsmamma så är man!

 1. Tack för att du tog upp det! Ska direkt imorgon kolla vinterdäcken. Om jag behöver köpa nya eller inte. Brukar vara duktig på att ha koll. I år här hjärnan vart någon annanstans 😂

  Gilla

 2. Funderade på det, och pratade med verkstaden igår. Ska köpa vinterdäck samtidigt. Kommer vänta ett litet tag till tänkte jag, men om någon vecka kanske?

  Gilla

 3. Vi tänkte byta till vinterdäck idag men så mkt annat kom emellan, det får bli ett projekt för imorgon. Jag brukar vilja få på dom i början av okt eftersom man aldrig riktigt vet när kylan och snön slår till

  Gilla

 4. Ja affärerna är väldigt tidigt tycker jag men det är alltid vid denna tid som dom tar ut tomtarna alla år. Bilen sköter mannen om så jag vet inte om vinterdäcken är på eller inte =)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.