Trevlig bekantskap och stöttning av varandra

Hej

BQ vabbar alltså med Bellis nu, och jag längtar hem till dem faktiskt måste jag erkänna. Jag får i alla fall träffa dem snart på min lunchrast, då cyklar jag hem till dem ♥. Märktes på Bellis att hon var början till sjuk igår hon ville sova mitt på dagen och på kvällen var hon tät i näsan. Vet inte hur hon mår så mycket idag än, hann ej träffa dem så mycket i morse. På tal om barn, de är så söta barnen på avdelningen här. Barnen blir så glada då man kommer. Sött tycker jag, tacksamt att jobba med barn på det sättet faktiskt. Barnen visar mer känslor än vad vi vuxna skulle göra. Det sägs ju att fulla människor och barn är de som håller sig till sanningen.

På tal om smittor och förkylningar så absolut så ska vi ta test på Bellis om det behövs. Hon har ju fått smittan igår så känns som vi måste se vart det leder först innan vi tar covid-test inte sant? Eller tar ni test på era barn och er själva så fort ni blir sjuka?

Trevlig bekantskap och stöttning av varandra!

Jag har lärt känna en tjej bra som också studerar samma utbildning som mig. Vi ligger till ungefär samtidigt i kursen också. Jag ligger någon vecka före henne. Ja, eller vi har inte samma upplägg just på APL för hon fick ändra om sin APL då den skulle hamnat mitt i semestertid annars. Jag har fått bra råd och tips av henne, samt förmodligen hon av mig också. Igår pratade vi på messenger vad vi tänkt göra efter denna utbildningen och vart vi tror den leder i framtiden. Vi hade ganska lika syn på saken. Det vi båda var överens om var att vi känner att vi trivs med att studera på distans. Som Kim uttryckte sig var att man trivs med att vara ”sin egen chef”. Vi båda tycker det ska bli lite annorlunda att gå ut på APL i 2 månader sedan. Antar att vi kommer ha uppgifter att göra också så vi kanske inte är lika mycket på APL. Jag vet inte alls faktiskt, ska bli spännande att se vad det ska bli för innehåll.

Vi bestämde i alla fall att vi ska ta en fika tillsammans när vi gjort provet på denna kursen ツ

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

5 reaktioner till “Trevlig bekantskap och stöttning av varandra

 1. Vi har testat barnen direkt, eller rättare sagt när de varit förkylda någon dag. Fick som svar av vc sist när dottern vaknade och var hostig att vi inte kunde göra det samma dag, utan att det var för tidigt, så vi fick en tid dagen efter. Min dotter går i åttan och vill helst inte vara frånvarande så mycket i skolan, därav har vi testat direkt för då kan hon ju sedan gå tillbaka till skolan med lindriga symptom (enligt Folkhälsomyndigheten). Det är ju skillnad på yngre barn som blir mer påtagligt påverkade av en förkylning.
  Det är ju inte jättetroligt att ett barn har smittan, men om barnet är piggt kan det ju som sagt gå tillbaka till skolan tidigare om man gjort ett test.

  Gilla

 2. Beror väl på vad man har för yrke med. Covid kan ju visa sig som ”lätt förkylning” med och i vissa yrken måste man ju då testa sig.

  Gilla

 3. Nej jag tar inte test på mig själv bara för lite förskylnkng . Folk storar upp det hela . När det visar symptom då tar man test. Vi glömmer bort vanlig förskylning och vanlig hosta pgrav covid 19. Jag har varit sjuk massa gånger i år och jag har inte kännt symptom pgrav covid . Dörför att jag tvättar händer noga så fort jag varit ute. Följer restriktionerna . Det där är nog bara vanlig förskylning o då blir man trött men märker du att hon inte känner smak osv då tycker jag du kan kolla o om det gått lång tid . Men de e bara mitt tycke 🙂

  Gilla

  1. Vilka symptom menar du att man ska känna? Det är ju inte enbart förlusten av lukt och smak som symboliserar Covid 19! Det kan ju vara precis som en vanlig förkylning. Vissa känner inga symptom alls men har ändå smittan. Fördelen med att testa sig är ju att man vet att man inte har smittan och kan tidigare gå tillbaka till skolan eller jobbet.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.