Kan man bli kär utan att det är fel?

Hej

Söndag och trevligt väder på det, loveley. Idag är det iskalla vindar här, men sol på det. Jag älskar ju det som ni säkert redan vet vid det här laget. Älskar också att man behöver börja med vantar och mössa nu, gillar mössa och vantar, tycker det kan göra en hel outfit faktiskt. Jag är piggare idag och nyst fåtal gånger så jag är frisk och behöver således inte oroa mig för att kunna gå på APL imorgon vilket är skönt.

Kan man bli kär utan att det är fel?

I veckan då jag varit tvungen att vara hemma från APL så har mina dagar gått ut på att läsa läroboken, plugga och göra klart uppgiften. Har även hunnit med att se fler filmer. Den bästa filmen jag såg denna veckan är utan tvekan AFTER, jag kan faktiskt säga att jag vart kär i en film. De spelar så bra i filmen huvudkaraktärerna och jag kan ej fatta att man kan spela så bra utan att bli kära i varandra på riktigt. Jag såg en intervju med dem på Youtube och de sa att det är så osexigt ni bara kan tänka er, det är folk och kameror överallt. Nu går After 2 på bio och den var premiär på i veckan, men jag kunde ju tyvärr inte gå då. Måste ju ärligt erkänna att de är ett väldigt snyggt par tillsammans och att det nästan är lite jobbigt att de inte är ett par på riktigt. Ja så äkta tycker jag deras kärlek tillsammans är i filmen. Jag ser fram emot att se film nummer 2 och den är i nov igen, så får vänta tills dess helt enkelt.

Har ni inte sett den så finns film 1 att se på Viaplay nu och som jag skrev har film 2 biopremiär nu i veckan. Ja ni kan även se här så är det nog fler än jag som fått lite förälskelse i filmen – After – Behind the Scenes

Någon som sett filmerna?

/Bildkälla

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

6 reaktioner till “Kan man bli kär utan att det är fel?

  1. Inte sett den filmen…
    oj, aldrig tänkt på om mössa o vantar ”gör kläderna” eller inte… bara något nödvändigt ont att ta på sig denna årstid tänker jag 😄

    Skönt att du är bättre 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s