Här är det lite sisådär med humöret, gråt och ångest!

Hej

Ja denna lingonveckan har varit skitdryg för mig för att tala klarspråk. Förra månaden var jag som ett åskmoln, stackars BQ. Men ja de får allt tåla lite faktiskt. Denna gången har jag tampats med att jag var sjuk samtidigt som M E N S E N och jag har haft ångest och velat gråta och bara vara i fred liksom. I helgen har det varit hemskt jobbigt faktiskt. BQ sa t.o.m tidigare idag att – Oj vad kämpigt du har det älskling då du har mens. Mens är ju verkligen ett tecken på att allt är som det ska, så det är ju förvisso bra att man har det, men ack så drygt.

Den här låten passar verkligen in på mig nu ♥

Här är det lite sisådär med humöret, gråt och ångest!

BQ kommer vabba med Bellis nu ett par dagar för hon är också tät i näsan och nyser lite om vartannat. I bästa fall kan allt bli som vanligt på onsdag så hon piggar på sig nu ett par dagar. På onsdag har jag något att se fram emot då ska jag till frissan igen, äntligen. Jag älskar då jag varit till frissan för då har hon haft i glossing och då får jag en kallare blond färg och det trivs jag bättre i än det som är nu. Glossingen håller 4-5v och jag klipper & färgar utväxten vart 8:onde vecka. Så det är dags, nu är det dassig färg.

Här är när jag var till frissan sist, den färgen tycker jag är snyggare än min gulblonda nu.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

10 reaktioner till “Här är det lite sisådär med humöret, gråt och ångest!

  1. Trist att du har så kämpig mens. Jag peppar peppar har alltid haft lite och typ bara tre dagar. På sista tiden är de lite tjurigare skulle jag säga men lärt mig att de sista åren ska de vara lite tuffare. Var du inte iväg och fick någon medicin för jobbig mens? Hjälper de inte? Kram

    Gilla

  2. Usch vad jobbigt att vara sjuk samtidigt som mensen. När jag har min mår jag extremt dåligt pga av smärta och riklig mens och allt är bara jobbigt den veckan. Ska faktiskt snart ha den 😢 ja lite får de tåla 😂 krya på

    Gilla

  3. Trist att du varit sjuk, men jag tolkar det som att du är piggare nu? Ett tips att att gå och testa lillskruttan så att hon kan komma tillbaka fortare till skolan, även om hon har symptom. Folkhälsomyndigheten rekommenderar det. Vi har gått iväg och testat båda barnen när de varit förkylda, en tops upp i näsan och sedan har vi fått provsvar 1-2 dagar senare. Har man ett negativt provsvar är det ok att gå tillbaka med lindriga symptom.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s