Dessa små söta snoriga näsor

Dessa små söta snoriga näsor

Hej

Grått här var det grått eller näee det har det inte alls varit hela dagen. Det har varit soligt och fint idag. Nu på eftermiddagen börjar det bli grått igen. Jag dock är lite mattare idag igen, fattar inte vad det är. Förra veckan fram tills onsdagen ungefär så var jag matt och hängig och ville mest vila och sova. Torsdag och fredag mådde jag bra igen men förskolan jag gör APL på ville inte jag skulle komma till dem eftersom att det inte hunnit gått två symptomfria dagar, det respekterar jag och säger inte emot dem. I går kväll igen då vi kikade på Idol började jag känna mig matt igen. Jag och Bellis har börjat nysa också. Jag får inte vara sjuk mer, är jag borta fler dagar från APL så vet jag inte om det kan bli så att de inte godkänner mig i bedömningen, snyft. Dessutom är det ju så extremt nu när det är corona att man måste stanna hemma för allt (ja jag vet varför det är bra osv), men det blir lite överdrivet också. Jag kan ju inte stanna hemma för att jag nyser. Det måste vi nu och nyser jag på måndag med får jag då således inte gå, HATAR DETTA. Jag har varit frisk hela året i stort sett och inget har drabbat mig för jag studerar på distans. Nu då jag har APL så blir jag sjuk och detta stressar mig. Jag menar hälften av de barn som är på avdelningen kommer nysa också. Föräldrarna håller dem ju inte hemma om inte vi skickar hem dem.

Dessa små söta snoriga näsor

Dessa små söta barnnäsor är det som smittar. Hur duckar man undan alla små nya barnbaciller jag får omkring mig i luften hela tiden när jag gör APL, det är ju nästan omöjligt. Hade det inte varit för Corona så hade jag gått hela förra veckan med, för så dålig var jag inte liksom. Måste ringa och prata med min lärare om detta på måndag om jag fortsatt måste vara hemma. Tycker faktiskt att detta är lite fånigt om jag ska vara ärlig. Jag respekterar allt som vi bör göra för att minska smittspridningen och allt sådant, såklart. Men känns urfånigt att jag ska vara hemma för jag nyser då jag vet att det kommer från förskolan. JAG VET om alla resonerar så som jag nu så skulle det spridas jaja jaja jaja JAG VEEEET!

Blir så less!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

15 reaktioner till “Dessa små söta snoriga näsor

 1. Hoppas du blir bättre och kan återgå till APL m.m.
  Förståbara försiktighetsåtgärder men trist när det blir stora bekymmer.
  Krya på dig!

  Gilla

 2. Det känns lite överdrivet att vara hemma av minsta lilla. Och på förskola är det mycket baciller som går såklart

  Gilla

 3. Ja vem kunde tro att en nysning skulle ha en sån skräck på så många andra. Det har verkligen gått lång med det här och jag tror att det är allas önskan att få slippa den här stressen och oron hela tiden.

  Gilla

 4. Inte lätt nu tycker jag..visserligen kan man testa sig nu men det är ofta fullbokat på testningen..drygt att stanna hemma för småsaker när man missar mycket viktigt också..men är ju inget man kan göra åt och får hoppas ni kryar på er snabbt

  Gilla

 5. Super jobbig sits och visst är det bra att msn är försiktig, men det känns ibland väldigt överdrivet. Dessutom går vi just nu in i en stor snorig förkylningsperiod med mycket nysningar
  Krya på dig. hoppas det går över snabbt!
  Kram Kajsa

  Gilla

 6. Men fy vad tråkigt att det är så att man måste vara hemma för det minsta lilla men med denna corono så värkar mänskor tro att allt är Corona men bra att dom är försiktig med 🙂

  Gilla

 7. Hej Marie,

  Är du bara förkyld och varit hemma förra veckan kan du gå ochvta ett Covid-test så du kan vara tillbaka i verksamhet igen. Så fick jag göra förra veckan. Inne på min tredje vecka med lite snörvel men har bekräftat att jag inte har Corona och jag smittar inte längre även om jag är lite retsam i näsa och hals.

  Lycka till!

  Gilla

 8. Förstår din frustration! Förskolan är ju full av massa barnbaciller och i början åker man ju på allt… sedan bygger man upp immunförsvaret! Hoppas att du får gå nästa vecka!

  Gilla

 9. Förstår om du blir less på det….både av att känna dig matt och lite ur form men också att behöva vara hemma pga det även om du hade klarat att vara på din APL. och visst kan man med förnuftet veta en massa saker, men fortfarande kan man önska att det var annorlunda.

  Gilla

 10. Här om man va sjuk en vecka på APL så kunde man förlänga en vecka för att ta igen det man missa och det va skolan med på med att man fick göra . Inge vidare om man inte blir godkänd för att man varit sjuk och det kan man ju inte hjälpa 😊

  Gilla

 11. Är också hemma för rätt så diffusa symptom. Värsta är tröttheten, Har ont i halsen, täta bihålor osv, men tröttheten som sänker mig.

  Gilla

 12. Kan du inte gå och testa dig så du vet om det är covid 19 eller ”vanlig” förkylning ?
  Det kan man här där jag bor….
  Tänker att det kan påverka hur länge du måste hålla dig hemma.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.