Tänker inte deppa ihop för det!

Hej

Ja som ni ser är det sjukstuga här för min del, det är nästan omöjligt att ducka undan barnbaciller och trots att pandemin går så lämnar inte alla föräldrar sina barn hemma då de är sjuka. Vi har ringt hem flera stycken, men ändå så kommer de tillbaka för snabbt med dem. En pojke har vi ringt hem i två omgångar. Han är säkert tillbaka idag igen, det vet jag ju inte nu. Jag har sovit mycket i helgen för känt att det är något i kroppen. Samt även idag med, efter att jag vinkade av Bellis vid halv 8 så gick jag och la mig igen efter att jag ätit frukost. Sovit till kl 11 och det känns knappt att jag gjort det, känner mig lika matt ändå. Hoppas att det går över snabbt, blir säkert hemma denna veckan. Ja dels för pandemin som går nu också, så är det ju så också att jag måste varit frisk i 2 dagar först och då måste jag bli frisk i morgon för att kunna gå dit tors, fredag.

Se fördelar med det och ta det som det kommer!

Jag har bestämt mig för att inte deppa ihop för detta, det går ju liksom inte, blir jag ju inte bättre av. Jag orkar inte idag, men imorgon hoppas jag att jag kan börja plugga på veckans uppgift. Då har jag mer skönt tempo denna veckan än förra. Då fick jag sitta på kvällarna när BQ kommit hem för att göra klart uppgifterna + nu på helgen. Jag kommer koppla av idag och ska snart beställa mig en sallad på pizzerian bakom vår knut. Fördel är också att det är en av stans bästa pizzerior så det gör ju inget, fniss. Ska sedan starta någon film sedan tänkte jag. Bellis tar sig hem med 15 bussen, så möter henne sedan vid vår hållplats.

Tänkte beställa denna fina kappan, så snygg att ha både till jeans, kostymbyxor och till strumpbyxor och stövlar. Jag valde att ta rosa, för jag har bara en kappa som är rosa sedan innan, men den är mer ljusrosa och jag vill nu ha lite mörkare rosa. Det som är bra är att det är fram till idag den är på 50%, i morgon kostar den dubbelt så mycket så således. Ja hade jag inte varit sjuk så hade jag förmodligen missat denna kappa och frågar du då BQ så hade han nog tyckt att det vore bra, han tycker jag har massa kappor redan.

Ebba Fleece Vinterjacka för kvinnor

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “Tänker inte deppa ihop för det!

  1. Såna förändrar finns det allt för många av tyvärr. Även dom som lämnar barn som har syskon med magsjuka hemma. En gång hade vi magsjuka som pågick i över 2 v. 🤦‍♀️ Snygg kappa och snygg färg

    Gilla

  2. Krya på dig gumman och ja man får bryta ihop, vi är ju bara människor liksom 🙂 De är värre med såna som biter ihop o blir tjuriga och håller allt inom sig 😉 Puss och Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.