Vilken är värd att ens mysa till?

Hej

Kan lova att vi har en glad och nöjd tös efter ha lekt med sina klasskamrater i badhuset idag från 11 till 17 idag. Hon måste ju vara helt slut, det hade jag varit. Antar att vi har en tös som somnar gott ikväll. Lite länge om du frågar mig, men har man bara haft roligt så kan man ju vara där hur länge som helst egentligen. Samt så snällt av kompisarna och föräldrar som varit med, mys. Nu får vi mysa och gosa med vår tös nu timmarna här innan hon ska sova. Det blir lite popcorn och film-mys här strax. Nån bio hann vi inte, men det kanske hade varit lite väl lyxigt att gå både på bio och vara i badhuset samma dag, eller?

Filmer hör ju också hösten till och vi har betat av flera stycken nu om kvällarna och helgerna. Jag kommer faktiskt inte ihåg vad alla heter. De senaste filmerna i alla fall är dessa jag räknar upp nedan. Ikväll blir det i alla fall sista avsnittet av serien ÄLSKA MIG!

Dangerous Lies

Den här filmen Dangerous Lies

En kvinnlig vårdare blir av med sitt jobb som servitris efter en incident som är lite skrämmande. Kvinnan börjar jobba som vårdare och ärver oväntat mannens tillgångar. Men är det så bra det hon ärver då?, vad gömmer sig i mannens rikedomar och är det säkert att bo där?. Kvinnan sätts i livsfara och vem kan man egentligen lita på när allt kommer omkring?

Jag tycker att detta var en bra film och jag tycker absolut att ni ska se den. Den är spännande samtidigt som man sitter där och funderar mycket på vem är det egentligen hon kan lita på.

Set it up

Den här filmen Set It Up

Här får vi följa två assistenter som sammanstrålar på ett udda vis och konstaterar att de sliter lika hårt för att göra deras bossiga arbetsnarkomaner till chefer nöjda. När de listigt kommer på en plan där de ska försöka sammankoppla deras chefer till att falla för varandra för att på det sättet försöka få mer fritid. Går deras plan att utföra och stöter de på problem längst vägen tro?

Filmen var charmig och ja den är lite förutsägbar. Känner man för en lättsam film där man kan mysa lite extra åt så är absolut detta en charmig film att se även om man kan förutspå vissa handlingar i filmen. Ibland mår man bra av att se sådana filmer också.

Sorry We Missed You

Den här filmen Sorry We Missed You

Här får vi följa en film som lever på minimum och mamman och pappan får jobba och slita hårt för att kunna försörja familjen. Mamman jobbar inom hemtjänsten. Pappan tar ett nytt jobb som budbilsförare där det inte är som han förväntat sig. Det dyker upp problem efter problem och man får följa familjen och deras känslor. Det är inte bara ett problem som kommer utan fler.

Filmen är bra och man lider med dem genom hela filmen. Har man problem med djupa filmer med mycket känslor kanske inte det är något just för er då. Jag däremot tycker just om den för det för att den blir verklighetstrogen och man kan sätta sig in i alla familjemedlemmars känslor.

6 Underground

Den här filmen 6 underground

Här får vi följa 6 stycken rekryterade deltagare som är på pappret döda. De ska sättas i hop till en internationell grupp där en teknikmiljardär sätter dem på ett livsfarligt blodigt uppdrag där de ska sätta dit en brutal och farlig diktator.

Vi såg faktiskt inte klart denna filmen då vi tyckte att den hade för mycket actionscener som gjorde att det blev mer som en leksaksfilm eller vad man nu ska kalla det. Det var för högljudda effekter med och snabba rörelser i filmen emellanåt också att den var jobbig att titta på. Dock kanske man ska ge den en chans till och faktiskt se klart den.

Någon som sett den, är den värd att se klart?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

13 reaktioner till “Vilken är värd att ens mysa till?

 1. Inte sett någon av dessa men kanske någon är värd att se? Ja blir de för mycket o för grötigt så är de inte spännande längre, håller med dig 😮 Va mysigt att spendera en hel dag i badhuset, kan vara skönt att bara vara o koppla bort en massa annat 🙂

  Gilla

 2. Har sett den första filmen du rekommenderade och 6 underground men för mig den sista där att jag inte tyckte om den. Men jag håller med film ljus och filtar hör till hösten och ni ser ut o ha det myssigt 💕

  Gilla

 3. Tack för tipsen. Vad kul att se hur ni har det hemma. Såg jättefint ut tycker jag. Förstår om lilltjejen somnade gott efter en sådan dag, hade jag med gjort.

  Gilla

 4. Men så härligt att tösen varit i badhuset hela dagen…bästa platsen att vara på enligt mina barn. Skönt för henne att vara hemma och mysa med mamma oh pappa nu. Tack för filmtipsen….vi sitter alltid här och funderar på vad vi ska se och det brukar sluta med att maken sitter och tittar och jag går och lägger mig.

  Gilla

 5. Det var verkligen länge dom var på badhuset. Jag blir trött när vi varit där ca två timmar. Men ja har man roligt så 😁

  Gilla

 6. Oj, det var många timmar att vara i badhuset. Ja barnen älskade det förmodligen men hur trötta blir de liksom?
  Jag har inte sett någon av filmerna som du skriver om men Set it up har jag funderat på att se.
  Hoppas att du får en mysig kväll!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.