Faktiskt med ett enda ord sagt ”UNDERBAR”

Hej

Vi har lugna gatan här, med massa egentid BQ och jag. Bellis är i badhuset med tre av sina klasskamrater plus deras syskon. Ja såklart är det föräldrar med också, men BQ och jag är då således inte där. Det är 4 stycken vuxna med dem så det är coolt, de är ju i barnanpassade bassängen också. Jag ska väl erkänna att jag först kände nej nej nej när de ville ha med henne. Dock är det som BQ säger att vi måste inse att hon är stor nu och att hon ska få göra saker själv utan att vi är med. Dessutom känner ju hon föräldrarna till barnen med och de känner henne så att säga. Men ja hönsmamman Mirre är lite sådär ihhh, vill bara att tiden ska gå så man får höra att allt har gått bra. Vi skulle egentligen gått på bio idag hela familjen, men det vart badhuset istället. Hoppas dock att vi hinner gå på den senare bioföreställningen. Vi sa inte någon tid de behövde vara hemma igen, så vi får se helt enkelt.

Känner någon igen sig, tyckte ni också det var lite jobbigt att ”släppa taget” i början? Men för Bellis skull måste man, hon måste få mäkta med de andra barnens framfart hon också.

Faktiskt med ett enda ord sagt ”UNDERBAR”

Bellis är en tös med framfart och mycket humör och vilja och när man läser på barns utveckling känner man igen sig i mycket. Nu fyller ju vår tös 7 år om ”5 veckor” och när man läser om de olika utvecklingsfaserna så verkar 7 år vara den fasen som barnen har kommit till ro för ett tag. Bellis fröken Pernilla är faktiskt med ett enda ord sagt ”UNDERBAR”. Kan inte tänka mig en bättre fröken för Bellis. Hon har jobbat mycket med barnen redan trots terminen inte pågått allt för länge. Jag ser också mycket förändringar med vår tös och det är så fint. Pernilla och jag har haft mycket kontakt och jag blir nästan tårögd då jag tänker på det. Pernilla ser vår tös, dömer henne inte utan hon ser henne och hon har tagit henne till sig. Bellis tycker jättemycket om henne också, det är så kärleksfullt att se. Fick detta sms av Pernilla i fredags!

”Hej, Bellis fick tillsammans med några få elever sitta i ett eget rum på matten i dag. Hon jobbade jättelugnt och var så glad och och tillfreds. Ni har en jättehärlig och fin tjej. Trevlig helg på er nu

Kan man bli annat än glad då?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

5 reaktioner till “Faktiskt med ett enda ord sagt ”UNDERBAR”

    1. Ja jag hade jätte jobbigt att släppa taget. När mamma levde och hon hade Fadi med sig och jag inte va med usch det va så jobbigt att släppa taget i början men det gick bättre och bättre efter ett tag .. samma sak när mannen tar med sig barnen till Stockholm över en helg har jag svårt att släppa.

      Gilla

  1. Underbart med egen vilja eller hur? 😉 Asså barn är underbara ärligt talat, de är som med mina hundar..Meja har verkligen sin egen vilja man märker när hon vill vara med mig och ha sin egentid 😀 Jag älskar när hon visar sina speciella sidor hihi 🙂 Va kul med sån positiv respons ifrån läraren 😀 Va glad jag blir för eran skull 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.