Höstig look och jag vill leka!

Hej

Nu har jag ny look på naglarna och ändrat om mina mörkröda till en annan look av hösttema på dem. Jag valde bort de senapsgula precis i sista minuten för att jag insåg att mina händer skulle se så bleka ut, de skulle inte passa min hudton, Jag tycker att dessa vart höstiga och fina ändå. Idag ska vi på utflykt med barnen och ha en heldag ute. Vi ska ha med korv och grilla, samt ha roliga aktiviteter med barnen. Det ska bli roligt. Vi ska plocka barr till vår mysstack vi skapat och limmat ihop Myrstacken ska få massa barr pålimmat på sig.

Jag ska hålla i en samling och en lekstund i min APL och tänkte då fråga er. Har nu tips på bra lekar man kan göra i en barngrupp? får ni mer än gärna tipsa mig om det. Jag har i alla fall tänkt ut en samling jag ska ha och vilken rekvisita jag ska ha till. Samt jag har även tänkt att vi ska göra höstpyssel tillsammans jag också tänkt ut.

TIPS TIPS TIPS

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

9 reaktioner till “Höstig look och jag vill leka!

 1. Härligt med heldag i skogen. Jag har jobbat på uteprofil avdelningar vi två tillfällen. En gång med 4-5 åringarna och sista gången med 2-3 åringarna. då var vi ute alla dagar i alla väder från kl 8:45 – 15:15 varje dag. Fredag för middag var vi hemma på förskolans gård då vi pedagoger hade planering fram till kl: 13. Underbart måste jag säga. Det är väl där man förstår att jag är ett utebarn och gillar alla årstider

  Gilla

 2. Kan tyvärr inte hjälpa dig med tips på lekar. Är så dålig på allt sådant. Naglarna blev superfina. Väldigt neutrala, med en liten toach av glitter.

  Gilla

 3. Jättefina naglar!
  Kul med en utedag! Hoppas att vädret var på er sida!
  Lekar som barnen brukade älska på fsk jag har arbetat på var en variation av under hökens vingar, kommer inte på exakt hur den gick nu alltså vad som var skillnaden. Ska ni leka inne så är det ju inte att rekommendera dock. hahaha Men dansa-pausa går ju alltid hem. 🙂

  Gilla

 4. Dina naglar vart jätte fina 🙂 Härligt att ni ska ut på roligheter och grilla med barnen roligt det låter att ni ska börja att höst pyssla lite 🙂 hoppas du får en fin dag ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.