Trött på min egen röst faktiskt?!

Hej

Här är det riktigt riktigt hemskt ruffigt ute idag. Idag ska vi i vilket fall som helst ha ett grupptema inne med barnen och de ska utföra några projekt i det temat vi har och det passar ju bra när det är regn, grått och rusk ute. Vi hoppas såklart kunna gå ut något eftersom barnen behöver luft. Det kommer vi såklart också göra, det hör ju till att man gör. Bellis var i alla fall på sprudlande humör i morse, så söt och hon är så självgående att jag får också en sprudlande lugn start på morgonen. Det är vid påklädning och vid tandborstning innan vi ska gå till bussen som man får vara lite förebyggande. Nu har jag precis vinkat av henne och hennes kompis vid skolbussen. Igår var det ganska stökig dag på förskolan, men är väl så då det är måndag. Många barn som kanske inte fått full aktivitet på helgen, eller de är också taggade och ivriga att det är måndag igen. Igår var jag trött på min egen röst faktiskt måste jag säga.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

2 reaktioner till “Trött på min egen röst faktiskt?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s