Mammans dag startar då mycket bättre!

Hej

God eftermiddag på er, här har vi snart passeret tisdagens arbetsdag också och nu får jag snart äntligen hämta tösen som jag längtar så mycket efter. Hon är jätteduktig tycker jag, hon har funnit sig bra i att hon går längre nu om dagarna och hon klagar inte. Hon har dessutom börjat gilla fritis mer än hon gjort innan, verkar som hon gillar det mer sedan hon börjat första klass. Vi hade ju problem förra året att hon inte trivdes då. Det kan ju vara fler aspekter varför hon trivs bättre nu. Det kan ju vara att hon blivit större, att hon trivs mer med dessa fritispedagoger eller att hon helt enkelt är mer tillfreds i allt.

Mammans dag startar så mycket bättre!

Bellis har växt mycket mer i sig själv överhuvudtaget sedan hon började första klass. Även det att hon får åka buss till och från skolan, det har stärkt henne. Jag tror även också att skolan gjort henne mer avslappnad, det är jätteskönt. Såklart är det dag för dag och tid för tid eller vad man ska säga. Jag tycker i alla fall att vår tös växt sig starkare och hon tycker det är roligt att gå i skolan. Hon växer också så det knakar, så i helgen har vi köpt nya regnkläder åt henne. Fick även hennes urvuxna regngkläder (de på bilden) sålda redan i helgen också. Igår vart jag också imponerad för hon bad mig säga tider på klockan. Jag skulle exempelvis säga om stora siffran står på 8 och lilla på 5 vad är klockan? Hon svarade rätt nästan varje gång, så roligt.

Då är man som mamma så mycket lugnare och mammans dag startar så mycket bättre!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

4 reaktioner till “Mammans dag startar då mycket bättre!

  1. Åh vad härligt att hon trivs mer på fritids nu och att hon blir mer stark, måste verkligen vara så kul att se. Kul att hon vill lära sig klockan med 🙂

    Gilla

  2. Det är så skönt när barnen trivs där de spenderar sin dag! Affe misstrivdes inte i fsk-klassen men det var som att han drog sig tillbaka lite jämfört med hur han hade varit på fsk. När han sen började i ettan så blev han sitt vanliga jag igen. Nu bytte vi klass för honom till ettan så det är svårt att veta om det var klassen som inte funkade eller om det var att det är en stor omställning att gå från fsk till fsk-klass. Har börjat fundera mer och mer på om det är att det var en stor omställning för honom att sluta på fsk. Hans storebror märkte vi inte det på.

    Härligt att hon trivs nu! Det värmer helt klart mammahjärtat!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.