Frågar du mig så TOKÄLSKAR jag Indiska!

Hej, höstliga klunkar i muggen!

Den perfekta muggen, finns den? Frågar du mig så bara TOKÄLSKAR jag Indiska och deras mönster och sortiment på porslin och kollektioner. Jag ser framför mig en fredag eller lördagskväll ihopkurrad i en större stickad tröja, tights och stickade strumpor med en varm rykande mugg kaffe eller te. Man startar igång Netflix, eller Viaplay för att starta igång en film. Så gjorde vi i lördags BQ och jag, då jag drack ur min mugg från Indiska med stora röda blommor på och vi kikade på en film som hette Dangerous Lies. Det var så skönt att kika på en film för en gång skull. Det har mest varit att vi kikat serier den senaste tiden. Det var skönt på det viset att vi fick se färdigt allt en och samma kväll. Filmen kan jag varmt rekommendera, för den var bra.

Kanske drack jag av den goda drycken nedan jag tipsar om, ett hett rykande recept. För att tipsa om något annat så tycker jag att man även kan svepa om sig i en härlig filt då man myser i soffan och jag älskar extra mjuka filtar. Vi har några stycken som vi skiftar med. Då tycker jag just sådana här filtar är extra gossiga, filtar som känns som ett gossedjur – Pläd Fanny Rusta.

Vad har du med dig i soffan när du mår som bäst?, samt vad gör du?

Varm choklad med vispad kokosgrädde

Ingredienser

 • 1 dl kokosmjölk
 • 3 dl havre- eller mandeldryck
 • 1 1/2 msk kakao
 • 2 tsk agavesirap
 • kokosflarn att toppa med

Vispad kokosgrädde

 • 1 burk kokosgrädde (à 400 ml)
 • 2 msk agavesirap
 • 1 krm vaniljpulver

Gör så här

Lägg burken med kokosgrädde i kylen minst 4 timmar. Öppna burken och ta ut det hårda överst och vispa fluffigt med agave och vaniljpulver. Värm kokosmjölk, havre- eller mandeldryck, kakao och agave i en kastrull. Häll upp i koppar eller glas och toppa med kokosgrädde och kokosflakes.

/ Receptkälla

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du!

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

3 reaktioner till “Frågar du mig så TOKÄLSKAR jag Indiska!

 1. Den chokladen låter riktigt god, den får jag nog prova någon gång. Vi såg också en film i helgen och jag kände precis som du, jag har saknat film nu när det mest är serier.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s