När kameran fångar hösten

Hej, ut och njut i naturen, fånga känslan i er promenad!

Ett av de tillfällen när jag mår som bäst det är att vara ute i naturen och det önskar jag att man gjorde mycket mer än man gör. Naturen skapar ju magi med ens inre och mående många gånger. Jag älskar speciellt att besöka nya platser och få föreviga och utforska och fota. När vi var både på Västkusten, Cala Bona och Gotland så var det ju oförskämt mycket fint att fota. Tyvärr när jag var på jobbresa till Marbella 2018 så var inte mina kollegor lika fotointresserade som mig så det blev inte att jag fotade så mycket som jag tänkt mig. Finaste tiden på året är ju hösten när det gäller foto. Dagg över gräset när solen ligger på. Elle alla klara höstfärger. Eller varför inte ett par som varit i hop i snart 20 ½ år som gosar tillsammans i höstens inspirerande färger.

Vad är poängen och jag vill att ni ska tänka på …?!

Vad älskar du att fota mest? och när fotar du helst. Naturen, outfits, porträtt, macro eller ja djur! Vad är ditt absoluta favoritobjekt och motiv att fota? Jag älskar naturen och macro måste jag nog säga. Förr älskade jag också att fota djur, och det gör jag nog ännu, men glansen försvann lite med det efter Bellman tyvärr.

Vad säger dessa bilder er?, hoppas att det gör det som det är tänkt. Jag vill förmedla Känsla, närhet, höstens fördelar och daggen när man smyger runt för att få till bra macromotiv. Det ger känslan av kärleken till foto och viljan att få till just det fotot vid ditt fototillfälle. Hur många kort kan det bli för att få till det du tänkt? Kan det bli 20, 1, 50, 4? Det gör inget, så länge du fångat det du tänkt så är det värt det. Hur gör du när du är ute och fotar? Tar du dig tid med varje bild eller är det mer att du fotar här och nu?!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

4 reaktioner till “När kameran fångar hösten

  1. Jag är också fotointresserad och jag älskar att fota naturen på hösten. Det är den finaste årstiden som du säger. Jag tycker om att fota i naturen det är så fint 🙂

    Gilla

  2. Älskar macro! Vet inte vad mitt favoritmotiv är, tycker att jag allt som oftast har prestationsångest när jag ska fotografera. Blir liksom helt låst och tycker inte att något känns intressant att fotografera. Skulle behöva komma ur den känslan som jag haft ganska länge nu.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.