Ha klänning på sig på fredagar på arbetstid

Godmorgon Måndag

Ny vecka nya tag, min andra APL-vecka startar nu. Spännande värre och ska bli kul att gå dit igen nu. Nu har jag vinkat av tösen vid bussen och jag väntar in tills jag ska cykla till förskolan. Jag börjar klockan 8, men det tar mig max 5 minuter att cykla dit, det är bra. Det är såklart blandade känslor det här med APL nu denna tiden som är nu. Det känns mer när jag i januari ska vara på en stor skola i 2 månader. Nu är det ju en förskola och mindre barn. Dock tycker jag varenda barn snorar lite, men det blir ju så lätt då de är utomhus. Men tycker de snorar och torkar sig, fniss.

Ha klänning på sig på fredagar på arbetstid

Jag har inte varit speciellt aktiv bloggare förra veckan utan bloggen har levt på mina tidsinställda blogginlägg. Igår hade jag inte ens tid över till bloggen. Jag hade fullt upp med annat. I går kväll satt jag och gjorde en av uppgifterna i skolan och påbörjade den, den ska lämnas in på söndag. Det är 4 uppgifter jag ska göra och uppgiften ska motsvara 2-4 A4-sidor så det är en hel del att skriva. Jag har i alla fall kommit igång och får fortsätta igen på fredag när jag har ledigt från APL och har en heldag för studier. Har ju då således lördag och söndagen på mig också för att hinna göra klart. Kan säga att man orkar inte sätta sig efter APL, det är långa dagar där 8-16:30 och då är mitt huvud slut kan jag säga. Förra veckan hade jag skallebank varje dag och i onsdags så illa att jag nästan kräktes, så hoppas att jag är mer van vid stimmiga ljud denna veckan. Idag skulle det bli regn enligt prognosen, men idag är det gråmulet och nästan så solen vill sticka fram där bakom, hoppas på det i alla fall, inte så kul då det regnar. I morgon är det tänkt att vi ska göra en längre utflykt med barnen och grilla korv ute. Enligt väderprognosen ska det bli rent ut sagt skitväder och det varnades t.o.m för åska.

En rolig grej de har på förskolan är att på fredagar har de något extra. Då klär personalen upp sig och temat är klänning. Killen som jobbar på vår förskola brukar också kunna ha kjol eller klänning, tycker jag är lite charmigt faktiskt. Rolig idé också att göra så, samt det var lite mer ”rolig” aktivitet för barnen just på fredagar. Tyvärr är ju jag aldrig med fredagar, men det var ok att byta dag sa de om jag ville för att få vara med en fredag.

Önskar er en bra måndag och nu ska jag gå borsta tänder och sedan cykla dit

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du!

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

2 reaktioner till “Ha klänning på sig på fredagar på arbetstid

  1. Vilken kul ide dom har på Bellas skola =) oj det va mycket du ska skriva och så många sidor du ska skriva är det lika mycket på alla dina 4 uppgifter? då har du en del att gör på fredag och i helgen =).
    Du får ha en bra dag på din APL idag samt en bra start på veckan=)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.