Du kan inte få dina pengar utbetalade?!

Hej

Trevlig lördag på er, här är det höstrått, men ack så fint med alla färger som ploppar fram här. Bellis är hemma hos en kompis och leker sedan ett par timmar tillbaka. Hon fick vara kvar så länge hon ville, så vet inte hur det är tänkt när jag ska hämta henne, fniss. Bellis fick ringa då hon ville hem är det sagt. Fick nyss ett videoklipp från mamman där såg man hur fint och avkopplat de lekte, underbart. Jag smsade mamman och frågade hur det gick och fick till svar – Allt går PERFEKT! Det blev dock så tyst här hemma, så man saknar henne. Jättekul att hon är hem till en kompis. Idag strax innan hon skulle hem till kompisen, ringde en klasskamrat för att fråga om hon ville leka hos honom en stund, tssi det var till att vara poppis idag då!

Du kan inte få dina pengar utbetalade?!

Jag har annonser ute på Tradera och ett objekt vart sålt igår, kunden betalade via traderaköp, som då således är kopplat till mitt bankkonto. Dock får jag hela tiden meddelande från dem att utbetalningen inte kan göras då mitt kontonummer inte stämmer. Ytterst märkligt för det är mitt kontonummer jag uppgett. Killen som köpt plagget undrar varför jag inte skickat, Suck!. Jag hatar strul och förstår inte varför det inte går igenom. Den kräver hela tiden att jag ska uppge mitt kontonummer på nytt och att utbetalningen inte kan genomföras.Jag sitter i alla fall i kö nu till Tradera för att fråga dem vad det är för fel.

Någon som varit med om samma grej?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du!

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

15 reaktioner till “Du kan inte få dina pengar utbetalade?!

 1. Bra att du säljer saker vidare så de kan återälskas.

  Hoppas det löser sig med Tradera – annars får du kanske kolla på annan lösning, det finns ju fler och fler.

  Gilla

 2. Vad kul att hon är en hos en kompis och leker 🙂 Men vad tråkigt att det ska krångla så mycket då att du inte får ut dina pengar hoppas att det löser sej till det bästa med tradera .

  Gilla

 3. Nu börjar en ny period för er 🙂 När det plötsligt frigörs tid när barnen är hos någon annan och leker. Fast jag kan nästan tycka att det är lite jobbigt när man inte vet vilken tid man ska hämta, vet inte vad jag ska påbörja för syssla liksom, ha ha! Dottern har alltid haft kompisar som man varit tvungen att skjutsa och bestämma lek med, men nu har sonen äntligen en grannkille som blivit hans bästa vän och de leker alltid om båda är hemma. Underbart!

  Hoppas att det löst sig med Tradera.

  Gilla

 4. Så roligt när dom börjar leka och få kompisar även hemma och inte bara skola/förskola. Vår yngsta är och leker med grannpojken varje dag och det blir lite egentid då för mig😅

  Gilla

 5. Vad skoj det är för henne att vara hos en kompis att leka. Måste känns skönt göt både dig och henne att det går bra 😊 Skönt att få höra att de har roligt också 💕 När jag var yngre tyckte jag också det var kul att följa med någon kompis hem. Det kändes alltid speciellt när man hade bestämt innan att man skulle följa med en kompis hem efter skolan 😊🌸

  Gilla

 6. Det är en härlig tid när barnen börjar besöka varandra och leka tillsammans…det är så spännande också att få lära känna deras kamrater när de kommer hem.
  Vad konstigt med utbetalningen…har aldrig varit med om det någon gång.

  Gilla

 7. Härligt när barn kan leka fint tillsammans även om man själv inte är med där. Knasigt det med tradera, hoppas det löser sig 😊

  Gilla

 8. Vad skojigt att vara så poppis 😉 kul att leka hos kompisar.

  Vad konstigt, hoppas du får reda på vem som gjort fel och att det löser sig snart

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.