Munsår och hjärtat smälte!

Hej

Vet ni jag har inte bloggat mer än 1 inlägg denna veckan innan. Tidigare inlägg har jag tidsinställt sedan tidigare. Musten har gått ur mig efter första APL-veckan. Jag är jättetrött om kvällarna och haft huvudvärk. Förutom det så är det jättekul, supermysig förskola och avdelning. Trevlig personal och underbara barn. Det är så mysigt för barnen har redan tagit in mig till sig och vill kramas på morgonen när jag kommer och kramas då jag går hem. Känner redan nu att jag kommer att sakna barnen sen när jag slutat praktiken. Jag gillar deras pedagogiska tänk och hur de har format verksamheten, jag har lärt mig jättemycket på det redan. Samt att jag känner igen mig i mycket från utbildningen och även sedan jag jobbat tidigare. Det är även stort plus att en av fröknarna är en manlig barnskötare, tumme upp till det. När jag hämtade Bellis igår så var en av barnen som fäst sig väldigt mycket vid mig på Bellis skola då jag hämtade. Då visar det sig att hans syster går i Bellis klass, hur gulligt är inte det?!

Munsår och hjärtat smälte!

Som ett brev på posten så får man alltid munsår eller något annat efter att man har spänt sig inför något nytt. Jag har ett på överläppen och ett på underläppen och ajsing bajsing vad de ömmar. Har i alla fall varit och köpt salva och hoppas att de lägger sig snabbt, inte så kul att gå runt med. Mest är det jobbigt för att det gör ont och spänner och kliar. Ikväll är det IDOL-kväll och det ska bli toppenmysigt, som man längtar efter just den tiden på kvällen alla dagar i veckan. Fredagarskvällar är oslagbara. Bellis har ju haft långa dagar hela veckan utom onsdagar då BQ har tagit föräldraledigt i oktobermånad för att hon inte ska behöva gå lika långa dagar nu när jag har APL. På fredagar hämtar jag henne kl 13, direkt efter skolan. Jag frågade henne vad hon ville göra igår. Jag sa att hon fick önska sig något vi skulle göra för att det skulle bli en extra mysig dag då jag hämtade henne tidigare efter en vecka med mer tid på fritis. Då ville hon jättegärna ta en fika på vårt favoritfik, såklart ska vi göra en extra mysig stund tillsammans och mysa, mamma/dotter!

Idag fick vi även koden för att se skolfotot och MY GOOD!! tror ni att jag smälte och fick en tår i ögat, så fin hon är, mammas hjärta!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

18 reaktioner till “Munsår och hjärtat smälte!

 1. Men vad mysigt att barnen redan tagit dig till sig! 🙂 Barn är ju helt fantastiska! Jag ska också påbörja min resa mot att bli förskollärare nästa år. Ska bli spännande, men nervöst.

  Gilla

 2. Jag brukar med få munsår när jag har varit stressad eller om det har varit mycket. Hoppas det blir bättre. Håller med dig det är inte alls kul, det gör ont för mig med 🙂

  Gilla

 3. Inte alltid det finns tid och utrymme för bloggen, så fint skolkort, det är alltid roligt när det kommer tycker jag, hon var jättefin på det. Vad bra att du trivs på din praktik, är ju inte alltid lätt att veta hur arbetslivet kommer bli medans man pluggar så det är bra att man får ha praktik och smaka på det kommande arbetslivet efter skolan och öva på sina kunskaper i praktiken också

  Gilla

 4. Fina bilder på din lilla tjej förstår att du blir glad av dessa foton 🙂 Kul att det går så bra för dej och att barnen har fest sej vid dej 🙂

  Gilla

 5. Så bra att du trivs 😊 Man är alltid trött efter en vecka på ett nytt ställe. Det är mycket nya rutiner och intryck. Hoppas ni hade en bra fredagskväll. 🌸

  Gilla

 6. Var skönt att du trivs på din APL! Men så trist med munsåret.. håller tummarna att det snabbt slutar göra ont! Verkligen ett fint foto på B! Hoppas ni har en myskväll framför Idol. Det är bara maken och jag som är kvar i soffan och kollar nu, de andra gled upp på rummen och spelar visst något 😀

  Gilla

 7. Det måste kännas underbart att barnen tyr sig till dig. Bästa betyget man bara kan få. Man vill ju aldrig att barnen ska vara allt för långe på förskola/ fritids,

  Gilla

 8. Det är så underbart att jobba med barn, ibland funderar jag på att gå tillbaka till det. Härligt att du trivs så bra!
  Klart ni skulle fika! Det är så mysigt när barnen blir stora nog till att ta en mysfika med!

  tråkigt med munsåren, min syrra får också det när det är för intensivt för henne.

  Gilla

 9. Åh så underbart att läsa att du trivs på din APL, att barnen tagit dig till sina hjärtan…det finns väl ingen ärligare kärlek än just den man får från barnen…. och oj vad fin lilla Bellis är på bilden/bilderna….❤️

  Gilla

 10. Munsår gör ju så ont Inge skönt alls att ha dom när dom ploppar upp ..
  Förstår att du inte orkar skriva mer än ett inlägg för man är trött efter en arbetsdag.

  Ha en fortsatt mysig fredag 😊

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.