När är du mest attraktiv?

Hej där ute snyggingar!

Det är en fråga man många gånger undrar över när man känner sig mest attraktiv och det är väl helt olika. När jag kan känna mig mest attraktiv är nog helt enkelt när man märker att ens partner ser glad ut och man ser i ögonen att han är kär och ser lycklig ut. Det ser jag då och då på BQ och det gör mig så glad. En annan gång är väl då man har sminkat upp sig, fixat sig och man har kläder på sig som man känner sig fin i utan att man stör sig på något.

Några grejer som utåt sätt gör en kvinna attraktiv är några givna punkter, är det så?

 1. Vänlighet och ödmjukhet
 2. Sinne för humor
 3. Passion
 4. Utstrålning
 5. Självsäkerhet
 6. Ha sin egen stil
 7. Vara beslutsam
 8. Bekväm i sig själv

När mår vi som bäst, har vi en comfortzoon?!

Ja det vore ju härligt om man visste att det var så och att man utåt sätt kunde checka av alla dessa punkter. Jag tycker det är helt på situationen om man kan känna sig så eller inte. I vissa sammanhang kan man vara väldigt bekväm och trivas och då tar man väl fram fler av dessa punkter. I vissa sammanhang så mår man sämre och törs inte alls ta fram sin personlighet i alla lägen just för att man inte är helt bekväm i den då. Då ställer jag frågan till er, när känner du dig mest bekväm, har du en comfortzoon. Finns det tillfällen där du känner att NU MÅR JAG BRA och där och då känner du dig som stålkvinnan så att säga. Jag vet i alla fall att jag känner mig minst attraktiv då jag kliver ut från duschen allt hår är platt och lent och man är röd och flammig med röda ögon efter duschen. Det är just då man inte vill det ringer oanmält på dörren. Här tar mötesbloggen upp just om detta ämne och det är lite i samma linje där singlar fick svara på vad de tyckte var mest attraktivt.

Berätta, vi behöver lite feelgood här på torsdagseftermiddagen. I alla fall behöver jag det efter en vecka med APL med mycket intryck och det ger blandade känslor som man inte kan peka helt på.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

13 reaktioner till “När är du mest attraktiv?

 1. Jag känner mig mest attraktiv då min sambo visar mig kärlek uppskattning o säger ja e fin sexig snygg och vacker o hur underbar jag är 🙂

  Gilla

 2. Oj, tänker nog inte så även man så klart känner sig extra fin ibland.
  Som någon innan skrev… attraktion är så mycket mer än utseende!

  Gilla

 3. Oj, jag vet inte riktigt! Det är en känsla som jag nog inte riktigt kan säga exakt när jag upplever den. Men när jag känner mig fin i en outfit som sitter bra, när jag är sminkad och håret fixat. Min man kan dock säga att jag är snygg vid helt andra tillfällen också ha ha, men det kan jag liksom inte alls känna då.

  Gilla

 4. Vilket bra inlägg du har tagit upp. När jag har bra självsäkerhet så känner jag mig som mest attraktiv och när man haft en bra dag. Sen sminkar jag mig nästan varje dag men det gör jag för endast mig själv. Sen har jag ingen partner men myssigt att du har bq som ser dej ❤️

  Gilla

 5. Jag tänker att attraktion inte behöver handla om att känna sig snygg, vacker och sexig – attraktiv utan att allt handlar om att känna sig tillfreds med sig själv. Att ha en bra dag. Tror också att det är otroligt farligt om man ska känna sig attraktiv inför någon annan. Allt måste komma inifrån en själv. Är jag glad, nöjd och känner mig fin kommer säkert andra att göra det också

  Gilla

 6. Jag känner mig nöjd med utseendet så jag funderar inte så mycket på om andra gillar det eller inte, har ett bra förhållande och barn så det känns mindre viktigt, Fast jag gillar kläder och att fixa mig naturligt eftersom det får mig att må bra. Tänker dock inte på hur andra uppfattar det..

  Gilla

 7. När man är glad och avslappnad, och ofta lyser det igenom också. Likaså då jag inte är bekväm så ger motsatt effekt. Vad tycker jag är attraktivt hos andra då? Glädje,då personen är avslappnad, skrattar, enkel.

  Gilla

 8. Nog känner jag mig väl mer attraktiv när jag är lite fixad eller har en fin outfit på mig. När en person utstrålar självförtroende tror jag också den blir mer attraktiv. Jag fixar mig aldrig för någon annan, bara mig själv.

  Gilla

 9. Jag tänker inte så mycket på om jag känner mig attraktiv. Jag är inte nöjd med mitt utseende varje dag men för det mesta så tycker jag att jag är helt okej. Min man älskar mig, mina barn älskar mig och det är det som betyder något för mig. Visst bryr jag mig om mitt utseende, jag tycker att mode är kul och klär mig på ett sätt så jag känner mig fin men det är för min egna skull.
  Förr sminkade jag mig, klädde mig och fixade håret på ett sätt så att andra skulle uppfatta mig som fin/vacker/snygg/attraktiv men det har jag slutat med för det är helt ärligt helt ointressant i mitt liv. Min man säger ofta till mig att jag är vacker och oftast säger han det vid dom tillfällena då jag verkligen inte känner mig vacker t.ex. på kvällen när sminket hänger på trekvart och håret står på ända.

  Gilla

 10. Hoppas din praktik gick bra 🙂 Jag är minst attraktiv när jag mår skit. Men gubben tycker jag alltid är attraktiv haha 🙂 Så de glädjer mig

  Gilla

 11. Jag känner mig minst attraktiv när jag kliver upp på morgonen när håret är åt alla håll och andedräkten luktar illa hahaha..
  Hoppas din praktik har gått bra ?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.