Att börja om och dejta?!

Hej och vilken härlig dag?!

Skulle man kunna börja om och dejta om man skulle bli singel igen efter att man varit i ett långt förhållande?!. Jag har svårt att ens tänka i de banor för det känns så långt bort så. Men alltså om man leker med tanken skulle man kunna göra det egentligen?

Dock drömde jag en dröm att jag började dejta.

Det var faktiskt väldigt söt drömmåste jag säga. Jag var så inne i drömmen att jag vart besviken då kl ringde på morgonen. Det var sommar och jag var på konsert och det var ett band med två killar som inte var så ”stort” band utan ett mindre. De var svenskar och i min ålder, jag drömde att de såg ut typ som de där två trollkarlarna,Brynolf och Ljung. Jag satt långt ner på konserten i drömmen med någon hund jag hade med mig, bara det låter ju trovärdigt. Hade även långklänning och jeansjacka på mig i drömmen, klänning med mönster på och jag tolkar det som blommor, trovärdigt igen. Vid ett tillfälle i en av låtarna kom en av de två sångarna (som var lik han i lockigt hår av trollkarlarna) nära publiken där vi satt och då började hunden vifta jättemycket på svansen åt honom. Han klappade hunden och han kunde inte slita blicken från mig mindes jag att jag drömde. Konserten fortsatt och jag noterade väl vid flera tillfällen att han tittade på mig. Det var festival den kvällen med så vid ett tillfälle stötte jag på en av band-medlemmarna (inte han just då) som sa att de hälsade ett budskap att ena sångaren ville jag skulle lägga till han då som jag skrev ovan om på facebook. Jag kände väl direkt att – NEJ jag är ingen grouipe och kommer inte gå på det liksom.

Sångaren satt vid en pir och ler mot mig.

När jag sedan var på väg hem så sitter de två sångarna vid en pir jag går förbi på en bänk där med voven och han ler mot mig och vi börjar prata lite. Jag märker då att han faktiskt var seriös och att han som man kallar det fått upp ögonen på mig som en privat människa och inte som något annat. Vi pratar länge och han tar sällskap med mig hem så jag inte ska gå själv hem. Jag kan t.o.m peka på pirrkänslan vi båda hade när jag drömde. Han säger att jag var så fin och att han inte kunde släppa mig i tankarna och att han ville se vad det innebar. När vi skiljs åt får han pussa mig på kinden. I drömmen lägger jag mig sedan för att sova och då kan jag inte släppa honom jag heller. Så jag lägger till honom på facebook och vi skriver lite till. Han skickar kärleksfulla rader och vet ni där vaknar jag?!!!

Hur tror ni slutet blev? var han en typisk artist som ville utnyttja det?! vart han blixtförälskad och det blev något mellan oss? Eller vart det bara det där och inget mer? Hur hoppas vi att slutet vart? ska jag hoppas på att drömma vidare?

Ni får berätta slutet, vilka är romantiker och vilka är inte det?! För mig är det bara dröm och inget mer eftersom jag har redan min drömprins, men leker man med tanken så kan man väl komma på ett slut.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

5 reaktioner till “Att börja om och dejta?!

  1. Drömmar kan verkligen ta en med på konstiga resor och tankar. Det sägs ju att drömmarna talar till oss. Så någonting ligger det säkert i denna drömmen. Nu blev jag nyfiken på vad en typisk artistkille är och vad som är speciellt med honom.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.