När man är förtvivlad och känner uppgivelse

Hej söndag och söndagsrader

Vi har fortsatt en lugn skön helg som härpå att vi har tvättat en massor. Tvätt i hela lägenheten efter det sedan är ju mindre kul, men alltid skönt att ha det gjort då man ser att ens tvättkorg som var smällfull minskar drastiskt. Vi var iväg till en lekpark med Bellis också och fick frisk luft allihopa, skönt skönt. I kväll är det ett nytt avsnitt av ÄLSKA MIG igen på Viaplay och det är en bra trovärdig serie.

Serien är trovärdig och man kan känna igen sig i mycket.

Jag tycker om serien just för att man känner att den är trovärdig och man kan peka på deras känslor i olika sammanhang. Serien Älska mig finns ju i två säsonger och jag har gillat dem båda. Jag kan känna igen mig i Josephine Bornebush karaktär när hon är förtvivlad och känner en uppgivelse kring allt. För att inte avslöja för mycket för er som inte sett serien så kan jag bara säga att jag kände igen mig mycket i hennes och pojkvännen Peters känslor när vi genomgick IVF BQ och jag. Man måste se myntet från bådas sidor och det är kämpigt både för kvinnan och mannen och det tycker jag att de återspeglar bra här trailer för säsong 2. Har ni sett serien och kollar ni på säsong 2 nu?

En känsla som är lite jobbig och tynger mig lite!

På tal om känslor och hur man ska hantera allt. Jag är nervös och pirrig inför imorgon och APL 5 veckor framåt. Det är såklart jätteroligt också och så nyttigt, men idag har det känns lite nervöst och med det också lite jobbig känsla faktiskt. Jag vet att det kommer att gå bra och man kommer halka in i rollen som en av dem och man också kommer känna som om att man jobbar där. Det tar väl någon vecka tills jag känner mig bekväm. Sedan är det väl också vad de kräver av mig och vad jag känner att jag vågar ta för mig och så. Jag hade inte känt samma alls om jag skulle varit där för ett vikariat, men nu känns det mer som man ska granskas så mycket och det är en känsla jag inte helt är bekväm i faktiskt. Samt att jag känner lite press att man får ju inte bli sjuk, inte heller Bellis heller för då kan jag få sämre betyg av osv.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

9 reaktioner till “När man är förtvivlad och känner uppgivelse

  1. Jag förstår att du blir orolig men det kommer gå jättebra, det är jag säker på! Själv har jag inte sett Älska Mig men jag har hört mycket gott om den! Tack för bra tips!

    Gilla

  2. Har inte sett serien alls och kommer nog inte att göra det heller, jag avskyr verkligen att titta på relationsfilmer/serier men förstår verkligen att du kan relatera till den som varit med om samma resa. så bra att det finns saker för alla titta på.
    Jag har också under den här helgen fått undan all tvätt och det var inte lite….hittade massor i sonens rum när jag började tömma det på grejor för att flytta in i hans nya rum…dessutom har alla sängarna renbäddats…blir alltid mycket tvätt av det.

    Vill önska dig lycka till på APL i morgon….det kommer säkert att gå jättebra, även om jag förstår att känslan av att vara granskad är jobbig

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.