Kanske man måste tänka till en gång till

Hej och trevlig söndag till er

Här är det lite söndagliga rader som kommer från mig och jag fick sovmorgon till halv 10 idag, det var skönt det. Jag tycker förvisso att man blir väldigt seg av detta väder. Det har regnat i dagarna två nu och idag med då således. Vi har tvättstuga idag för att lyckas tvätta undan så mycket som går för tvättkorgen har förökat sig jättemycket. Vi kommer tvätta här hemma också så får vi undan än mer. Igår var vi hundvakt åt finaste ENZO hela dagen tills 20 på kvällen och det var så mysigt, finns nog få hundar som är så gosiga som han är. Eller ja det finns det väl såklart, men han är nog en av de gosigaste som jag känner som verkligen kan gosa hur länge som helst.

Tycker att de lyckades bra trots allt!

Annars då, jo det är bara en mysig lugn helg som gäller här och det tycker jag är så skönt, det behövs verkligen. Jag vet att jag skrev att jag hade muntliga provet också i fredags som kändes väldigt bra rakt igenom hela den kursen och att jag fått bedömingsbetyg A efter varje uppdrag. Sedan är det ju läraren sedan som sätter slutbetyg på allt sammantaget efter muntliga också. Jag fick sedan slutbetyget vid lunchtiden, och vet ni denna gången fick jag faktiskt A på allt sammantaget. Jag trodde knappt det var sant, men så glad. Det är ju jättesvårt att få högsta betyg har jag förstått så jag ska nog allt känna mig lite extra glad att jag fick det och det kändes också så bra denna gången. Bellis och jag var ute och lekte på lekparken i regn igår och hon älskade det ju såklart, vilket barn tycker inte om att hoppa och leka i vattenpölar, jo det gör nog alla.

Vi kikade på IDOL i fredags och måste säga att de gjorde det faktiskt riktigt bra. Idolerna presterade faktiskt vissa av dem bättre än de annars brukar göra. Jag har också reagerat på varför de inte gjort såhär innan. Jag har reagerat på att audition och de uttagna inte hållit avstånd. Pär Lärnström har ju heller inte följt restriktionerna, så han borde ju också trilla dit kan man tycka. Det jag reagerade på när då Indra blev utröstad som blev så knäckt, att hon fick vara ensam kvar på hotellrummet, det känns inte bra. Där känns det som de inte tänkt igenom ordentligt faktiskt. Dessutom visade det sig ju att hon också var smittad på testet. Nu är hon alltså isolerad för ett tag. Läste också att de har vakter som vaktar så att deltagarna inte smiter ut från sina hotellrum. Tror att tv 4 får mycket skit för detta för det är ju mycket folk bakom kameror också som ska få allt att fungera för att detta ska bli bra tv. Tänk bara att idolerna haft stylister och sminköser också som sminkat dem hela tiden.

Har ni hunnit få någon favorit i IDOL och i så fall vem?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

PÅMINNELSE

FIFFIGT OCH BRA

För er som bloggar på nouw, se nedan

——————–> FÖLJ PÅ NOUW (trots att det är wpblogg) <———————-

För er som vill följa utanför nouw se nedan

——————-> Följ mig via bloglovin <———————-

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

3 reaktioner till “Kanske man måste tänka till en gång till

  1. Grattis till högsta betyget. så roligt. Har ingen favorit än, men Caspar är ju galet duktig tycker jag. Sen gillade jag Indra också väldigt mycket.

    Gilla

  2. Vad kul grattis till A.. Det är det bästa betyget 😊.. Det ska du vara stolt för 😊..

    Kul att Enzo va hos er igår , kul för Bella

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.