Mamma jag vill veta mer om svampar?!

Hej

Phheew nu kan man andas från den grillningen för ett tag, ja jag menar muntliga provet jag precis hade. Det kändes som det gick riktigt bra och läraren sa det också och berömde mig att det var bra att jag kunde bolla mellan de olika pedagogikerna och jämföra utan att tappa tråden mellan dem. Så det kändes ju skönt. Nu väntar jag bara på att hon ska läsa igenom mina fyra uppdrag igen och så kommer jag få ett slutbetyg i den kursen. Spännande, är så ivrig att jag knappt kan vänta, fniss. Har tittat på skolans mail-inkorg massor av gånger redan, men inget mail än att betyget är satt! Tänk om jag inte får betyget idag, buhu!! Ska i alla fall snart gå till biblioteket där jag ska möta upp Erica som också studerar, fast annan inriktning och vi ska ta en lunch tillsammans. Hon ska sitta på bibblan och plugga idag då maken är ledig och då således behöver ha barnen hemma. Så hon behövde lugn och ro. Hade det inte varit för att jag skulle ha muntliga hade vi ju kunnat varit här hemma och pluggat tillsammans, fast ja var för sig ändå såklart. Tveksamt om vi kanske pratat för mycket då istället, fniss.

Ikväll är det fredag och det är IDOL, det ser jag fram emot. Synd att den som jag tror är min favorit har fått covid-19 och kommer inte uppträda idag – Caspar missar fredagsfinalen. Kikar ni och har ni hunnit få någon favorit ännu?

Mamma jag måste lära mig mer om svampar!

Bellis läser om HÖSTEN i sin klass nu. Bellis älskar hösten, och det märks verkligen att hon gör det också. – Mamma jag vill veta mer om svampar, måste ringa farfar och få lära mig mer om svampar. Ja ni kan ju tänka er hur festlig hon såg ut då hon sa farfar med båda framtänder borta i överkäken borta, hehe. Hon tycker det är jätteintressant att veta just om hösten, vilka svampar som är vad och vilka äpplen, bär osv som växer på hösten. Farfar är väldigt intresserad av sådant så därför vill hon veta det.

Vet du vilka svampar du kan äta?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

20 reaktioner till “Mamma jag vill veta mer om svampar?!

 1. Svampar hade jag gärna kunnat mera om. Jag är usel och mina föräldrar eller nära har inte heller kunnat eller varit intresserade av svamp. Alltid sagt att jag ska gå med en vän som kan det mesta om svamp för att mysa och lära mig om svamp

  Gilla

 2. Men hallå? Det måste ju kännas superbra att få en sådan kritik av läraren? Grattis fina du! Och vad gullig Bellis är som vill veta mer om hösten! Måste vara supermysigt att ha en farfar som kan lära en om allt också! Ha en underbar helg nu!

  Gilla

 3. va söt hon är lilla stora hönan . kul de intresserar sej
  va bra du är heja dej
  har varit dålig på att uppdatera men har rygg värk så jobbigt o sitta längre stunder .
  ja hon är min favorit oxå sist idag men gjorde inget hon kommer vinna allt . nadja va heter hon väl från lappland

  Gilla

 4. Vad kul att det gick bra på provet 😊 svampar kan jag ingenting om men det är ju jättebra om hon är intresserad och vill lära sig 😊

  Gilla

 5. Hösten är mysig! Minns när jag var liten och fick lära mig om hösten i skolan och allt jag kunde tänka på var alla stackars löv som sen ramlar av. Haha.

  Gilla

 6. Vad kul att provet gick bra. Min dotter ska också göra ett muntligt prov snart och är jättenervös. Det är ju lite pirrigare än att göra ett skriftligt. Härliga bilder 🙂 Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.