Blev visst en trend i höst!

Oj oj vilken i härdig dag jag haft idag. Min dag har varvats med att städa här hemma och plugga inför morgondagens muntliga prov. Det handlar om de olika pedagogikerna och jag lovar det är en hel vetskap, samt att de påminner alla om varandra på ett sätt, men ändå så inte. Därför måste jag verkligen fokusera så jag inte blandar ihop dem. Städa behövdes också göra. Jag har även tagit hand om tvätt och tvättat om. Så nu är det fint här. Jag gruvar mig lite inför APL också. Allt är bara bra med det såklart också. Men av olika anledningar gruvar jag mig också, orkar inte gå in på varför, men det är väldigt blandade känslor. På tal om annat så inser jag att jag nog valt den färg på naglar som hälften av landet också gjort, ja lite överdrift men ja ni hajar! Följer Caroline Kejbert och Annica Englund på instagram, båda de två har precis, eller ja väldigt lik färg på naglarna. Samt jag har sett fler bloggare och fler på instagram som har det. Även när jag gjorde naglarna såg jag att hon bredvid mig också gjorde snarlik färg. Men vet ni, jag tycker det är lika fint för det.

Bellis och jag har för en stund sedan varit och handlat och nu tänker jag landa här och ta torsdagskväll och bara ha det mysigt resten av kvällen. BQ och jag kikar nog på ett avsnitt av serien Condor som vi inte sett klart än. Serien är inte jättebra, men heller ej dålig så man vill ju se klart den eftersom att det faktiskt är en viss handling i som man vill se hur det går för dem. Tyvärr såg jag att det ska bli en säsong 2 så det blir väl sådär avhugget slut som man inte blir ett dugg klokare på.

Har någon sett serien eller har ni någon annan på lager ni tycker är bra?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

18 reaktioner till “Blev visst en trend i höst!

 1. Hoppas att provet gick bra!

  Snygga naglar! Skitsamma om andra också har den färgen. Många vill gärna ha mustiga färger till hösten. Jag bygger inte naglar just nu, ville ha en paus.

  Gilla

 2. Jag tycker det är en fin färg ni alla har valt på era naglar. Jag har min muntliga prov i oktober och är redan orolig för det. Men det kommer gå bra för oss båda 🙂

  Gilla

 3. Jag har inte sett den serien.. Jag förstår att det är mycket att lära och mycket plugg.
  Håller tummarna att provet går bra kram

  Gilla

 4. Tycker vinrött är jätte snyggt och förstår att många vill ha det då det passar till hösten:) kommer själv ihåg hur mycket det var med alla olika pedagogiker men det kommer nog gå jätte bra, heja dig:)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.