Väl värt att besöka – Gelatoglass!

Hej

Hoppas att allt är bra med er, här är det finemang. Jag ska pudra näsan om ett tag, eller ja en timma typ och sedan gå ner på stan för att äta lunch med Gabbe och hennes söta lilla Ebba. Jag har på mig min fina blus från Culture på mig som jag köpte på butiken Magasinet i Vaxholm då vi var där. Det är så fint för blusen har även sådana spetsdetaljer nertill på armarna också som i kragen. Vaxholm, centrum och hamnen där kan jag varmt rekommendera om ni inte varit dit, ta en tripp dit nästa sommar, LJUVLIGT!

Magasinet i Waxholm är ett trevligt ställe att besöka. De har både butik, bistro och Yoga på ett och samma ställe. Bistron är öppen året om. Där kan man avnjuta något att äta och se och njuta av utsikten vid Kastellsundet. På vardagar har man där lunchmeny och på helger helgmeny. Här finns även möjligheten att testa på Yoga och annat avkopplande. Butiken lockades ju jag mest av och det var där jag besökte den dagen vi var dit. Butiken har välkända varumärken och de säljer både kläder, möbler och inredning. På sommaren brukar de även ha outlet på övervåningen av magasinet och då kan man hitta flera fina fynd. Denna blus fyndade jag där bl a. Det är ganska dyra kläder så får man de till outletpris är det ju bara att tacka och ta emot, inte sant? Såklart besökte vi ju även då Glass På Hörnet. Här kan man njuta av den italienska glassorten Gelato. Gelato betyder glass på italienska, men det är även ett speciellt sätt man tillagar glassen på så därför har glassen fått det namnet. Kan lova att det är väldigt god glass, det är inte som ”vanlig” glass utan lite godare och mer smältande i munnen, i alla fall tycker jag så. Glassen är ju förvisso lite dyr, men det är väl alla glasser på glassbarer.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

6 reaktioner till “Väl värt att besöka – Gelatoglass!

  1. Vad gott med glass 😊 kul att få veta vad glass betyder på italienska för det visste jag inte 😊 låter mysigt det där

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.