Trovärdig statistik och kärlek som håller?!

Hejsan och godkväll!

Jag är så tacksam att jag har så fina vänner, har haft turen att träffa tre av dem på kort tid nu. I fredags luncha jag med Madde, på kvällen hade jag en härlig kväll med Erica ute. Samt idag har jag träffat Gabbe och denna sötböna. Ebba heter hon och hon var så söt för hon vart jätteförtjust i mina naglar. Hon satt och smekte och klappa på mina fingrar väl och länge. Samt hon verkligen toktittade på dem, såg så sött ut. Vi kom fram till att Gabbe måste måla sina naglar eftersom tösen vart så fascinerad över mina. Vi gick till ett ställe som är lite lugnare, och det var så skönt. Vi satt där i nästan 2 h och det var så välbehövligt. Ibland tar vardagen över och man hinner inte träffas så ofta som man vill, men nu har jag varit bortskämd. Är så glad att jag har så fina vänner, så tacksam.

BQ är hem till kompis och kikar på speedway och jag har sjunkit ner i soffan och har startat om Bonde Söker Fru som hade premiär ikväll. Jag brukar inte kika på dejtingprogram, men just bonde tycker jag är trovärdigt. Som ni vet älskar jag också vår natur och även djur och därför älskar jag också att kika på sådana program. Dock är det även lite pinsamhetsvarning ibland att man kan knappt kan kika emellanåt. Dock har väl Bonde högsta statistiken på att det har gått bra för paren. Det är ju fler som gift sig av paren och även fått barn.

Kikar ni på någon svensk realityserie?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

10 reaktioner till “Trovärdig statistik och kärlek som håller?!

  1. Just Bonde söker fru är den enda realityserien jag följer och jag gillar den.
    I många år har det funnits med personer vi känner eller känner igen, så då blir det extra roligt att titta! 🙂

    Gilla

  2. Låter som en bra dag, ibland är det skönt att umgås med vänner också. .Bonde söker fru är ett ganska okej pogram, brukar dock bara kolla på enstaka avsnitt när jag har tid

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.