Vart det något shoppat på utförsäljningen idag då?

Hej

Här sitter jag och inväntar tiden att jag ska gå och möta upp Erica. Tiden går sakta på slutet då man är klar, sminket sitter, håret är gjort och man är nöjd med klädvalet. Jag har hållit på i 2 h nu för att bli klar och nu är jag K L A R. Ja nåväl jag har ju inte så långt hår som förr att det typ tog nästan 2 timmar för att göra håret bara. Ja, vet ni när jag gick i gymnasiet gick jag upp långt mycket tidigare för att fixa mitt långa hår som nådde ända nedan för brösten. Det kunde vara såhär att jag locka och fixa det och det klaffa direkt. Ibland var jag inte nöjd med lockarna så jag gick och tvättade om håret. Provade att locka igen och jag fick ibland till det och ibland inte. Sådana ggr slutade det i regel med att jag satt upp håret i en stor knut på huvudet. Nu har jag kort hår och idag har jag lockat det, och gjort en snygg lockig frisyr på kort hår. Kan visa sedan, fick inte till några bra bilder nu.

BQ och Bellis är och köper fredagdsgottit till dem de ska ha och mumsa på ikväll då mamman är borta minsann. Det är ju IDOL ikväll också det får ni inte missa ju. På tal om Bellis så har hon ändrat look, hon tappade ÄNTLIGEN som hon uttryckte det själv också sin framtand i överkäken som varit väldigt seg att lossa. Tssi det är allt lite ovanligt att se en stor glugg då hon skrattar och pratar, men ack så söt.

Vart det något shoppat på utförsäljningen idag då?

Jag skrev ju att det var REA och stor utförsäljning på märkesbutik här idag. Jag gick dit till 10 i 10 idag och hoppades komma in direkt. Då öppnade de inte förrän klockan 11, så jag gick hem igen. Jag gick dit till 10 i 11 istället och vad möts jag av då. JOO en lååång kö och folksamling. Jag ställde mig i kön ett tag, men insåg ganska snabbt att de som var inne i butiken gjorde sig ingen som helst brådska att komma ut så jag fick ge upp efter ett tag, men det berodde helt och gott på att jag hade tid att passa. De släppte också bara in 20 st åt gången och gick 2 ut fick 2 gå in. Efter 40 minuter i kön och den typ knappt rubbats gav jag upp.

Men det är ju inte försent än, de har ju öppet imorgon mellan 10-14. Har heller inte hunnit gå it något mer idag. Kan tro att det är väldigt urplockat imorgon för de som kom ut hade ganska stora kassar med sig ut.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

12 reaktioner till “Vart det något shoppat på utförsäljningen idag då?

 1. Vad fin håret var. Jag orkar aldrig stå i så långa köer, även om det är billigt. Hoppas ni hade en mysig kväll ☺️

  Gilla

 2. Gud vilken energi du måste ha haft på morgonen, jag är ingen morgonmänniska och därför blir det oftast en tofs. Fast när jag gick i skolan så hade jag kort hår som inte behövde fixas med.
  Fin frisyr du gjort!

  Tråkigt med kön, hoppas att du kommer in och hittar något roligt fynd idag!

  Gilla

 3. Det är kul o fixa sej så förstår att du började tidigt. På min gymnasiet tid o lite mot 25 år åldern då jag hade löshår ibland kunde de ta timmar att fixa nu tar mitt bruna riktiga hår bara fem min knappt att platta efter dusch 🙂

  Gilla

 4. Ja, ingen ide att köa bort en hel dag bara för att komma in och upptäcka att det inte finns så mycket kvar, hoppas du hittar något fynd där i alla fall sedan. Skönt att Bellis slipper sin lösa tand för de kan vara jobbiga, växer ju snart ut en ny och fin

  Gilla

 5. Tittade också på idol igår. Några är jag allt mer nyfiken på än andra. Som småbarnsförälder behöver man verkligen det där att få gå ut ibland. Hoppas du hade kul och rapporterar i dag 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.