Vart det något shoppat på utförsäljningen idag då?

Hej

Här sitter jag och inväntar tiden att jag ska gå och möta upp Erica. Tiden går sakta på slutet då man är klar, sminket sitter, håret är gjort och man är nöjd med klädvalet. Jag har hållit på i 2 h nu för att bli klar och nu är jag K L A R. Ja nåväl jag har ju inte så långt hår som förr att det typ tog nästan 2 timmar för att göra håret bara. Ja, vet ni när jag gick i gymnasiet gick jag upp långt mycket tidigare för att fixa mitt långa hår som nådde ända nedan för brösten. Det kunde vara såhär att jag locka och fixa det och det klaffa direkt. Ibland var jag inte nöjd med lockarna så jag gick och tvättade om håret. Provade att locka igen och jag fick ibland till det och ibland inte. Sådana ggr slutade det i regel med att jag satt upp håret i en stor knut på huvudet. Nu har jag kort hår och idag har jag lockat det, och gjort en snygg lockig frisyr på kort hår. Kan visa sedan, fick inte till några bra bilder nu.

BQ och Bellis är och köper fredagdsgottit till dem de ska ha och mumsa på ikväll då mamman är borta minsann. Det är ju IDOL ikväll också det får ni inte missa ju. På tal om Bellis så har hon ändrat look, hon tappade ÄNTLIGEN som hon uttryckte det själv också sin framtand i överkäken som varit väldigt seg att lossa. Tssi det är allt lite ovanligt att se en stor glugg då hon skrattar och pratar, men ack så söt.

Vart det något shoppat på utförsäljningen idag då?

Jag skrev ju att det var REA och stor utförsäljning på märkesbutik här idag. Jag gick dit till 10 i 10 idag och hoppades komma in direkt. Då öppnade de inte förrän klockan 11, så jag gick hem igen. Jag gick dit till 10 i 11 istället och vad möts jag av då. JOO en lååång kö och folksamling. Jag ställde mig i kön ett tag, men insåg ganska snabbt att de som var inne i butiken gjorde sig ingen som helst brådska att komma ut så jag fick ge upp efter ett tag, men det berodde helt och gott på att jag hade tid att passa. De släppte också bara in 20 st åt gången och gick 2 ut fick 2 gå in. Efter 40 minuter i kön och den typ knappt rubbats gav jag upp.

Men det är ju inte försent än, de har ju öppet imorgon mellan 10-14. Har heller inte hunnit gå it något mer idag. Kan tro att det är väldigt urplockat imorgon för de som kom ut hade ganska stora kassar med sig ut.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

12 reaktioner till “Vart det något shoppat på utförsäljningen idag då?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s