Bloggen kan hjälpa till!

Kan man hjälpas åt – Bloggen kan hjälpa till

Vi har stor utförsäljning på en butik här i stan f.r.om fredag som bara säljer dyra märkeskläder. De säljer ut allt för 75% på. Ska nog allt gå dit att kolla. Tyvärr är det helt fel tid i månaden, för denna tiden börjar man ju få lite tunt i kassan. De borde ju sälja ut när lönen kommer, inte sant? Jag vet att de har stora restriktioner angående corona. Man får bara gå in 15 åt ggn. De har fått stänga igen just för corona också. Det är väldigt synd, för de sålde ju snyggast kläder i vår stad. På tal om kläder visst är denna tröja läcker och kanske kan bloggen hjälpa till så att jag får den, va hur då?!

Alltså denna snygga tröja från Gina TricotHanni Knitted Sweater är ju helt underbart. Den vore så snygg till flera olika outfits. Svarta byxor och svarta boots med hög klack, det vore urläckert. Även blå lite sliten look på jeans och kanske bruna moccafärgade boots till?! Tyvärr verkar jag inte vara ensam om att tycka den är snygg. Den är slutsåld på webbshoppen och den är slutsåld i stortsett i alla butiker enligt hemsidan.

Nån som har Gina tricot i sin stad och som har lust att köpa och skicka denna till mig?, jag swischar. Jag vill ha strl M för tror den ser snyggast ut om den är lite ”större” och vad jag kan se finns den kvar i Gävle, Norrköping, Kalmar, Jakobsberg, Haninge, Solna, Linköping, Samt några fler. Skriv till mig i så fall, fniss!

Ska bloggen kunna hjälpa till? Ja det är inte ett måste, men om någon har vägarna förbi och ser storlek M kan ni ju alltid slänga iväg ett pm på messenger!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

16 reaktioner till “Bloggen kan hjälpa till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s