Bloggen kan hjälpa till!

Kan man hjälpas åt – Bloggen kan hjälpa till

Vi har stor utförsäljning på en butik här i stan f.r.om fredag som bara säljer dyra märkeskläder. De säljer ut allt för 75% på. Ska nog allt gå dit att kolla. Tyvärr är det helt fel tid i månaden, för denna tiden börjar man ju få lite tunt i kassan. De borde ju sälja ut när lönen kommer, inte sant? Jag vet att de har stora restriktioner angående corona. Man får bara gå in 15 åt ggn. De har fått stänga igen just för corona också. Det är väldigt synd, för de sålde ju snyggast kläder i vår stad. På tal om kläder visst är denna tröja läcker och kanske kan bloggen hjälpa till så att jag får den, va hur då?!

Alltså denna snygga tröja från Gina TricotHanni Knitted Sweater är ju helt underbart. Den vore så snygg till flera olika outfits. Svarta byxor och svarta boots med hög klack, det vore urläckert. Även blå lite sliten look på jeans och kanske bruna moccafärgade boots till?! Tyvärr verkar jag inte vara ensam om att tycka den är snygg. Den är slutsåld på webbshoppen och den är slutsåld i stortsett i alla butiker enligt hemsidan.

Nån som har Gina tricot i sin stad och som har lust att köpa och skicka denna till mig?, jag swischar. Jag vill ha strl M för tror den ser snyggast ut om den är lite ”större” och vad jag kan se finns den kvar i Gävle, Norrköping, Kalmar, Jakobsberg, Haninge, Solna, Linköping, Samt några fler. Skriv till mig i så fall, fniss!

Ska bloggen kunna hjälpa till? Ja det är inte ett måste, men om någon har vägarna förbi och ser storlek M kan ni ju alltid slänga iväg ett pm på messenger!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

16 reaktioner till “Bloggen kan hjälpa till!

 1. Alltid tråkigt när butiker man gillar måste slå igen… det har varit en tuff tid för de fysiska butikerna och säkert även för en del närbutiker också kan jag tro. Många som kanske inte haft samma pengar att röra sig med som innan krisen…
  Jag kollade och tyvärr fanns bara ett fåtal i xs av denna tröjan i min närmsta stad, annars hade jag hjälpt dig! Hoppas någon annan ställer upp!
  Jag minns att jag letade med ljus och lykta efter en viss jacka en gång hos Lindex, slut i min storlek i alla butiker, i både Sthlm och Uppsala, till slut så ringde jag butiken på min gamla ”Dala-ort” och de lade undan en åt mig och vi tog en tur dit, så jag vet hur det känns när man ”måste” ha något 😉 🙂
  Ha en fin dag!
  /Maria

  Gilla

 2. Kul med utförsäljning men det är tråkigt att så många butiker får stänga igen nu. Fin tröja. Hade den funnits u Jönköping hade jag kunnat hjälpa dig 😊

  Gilla

 3. Ja, det är verkligen en ursnygg tröja! Helt i min smak. Jag älskar att klä mig i svartvitt. Tråkigt när så många butiker måste stänga på grund av corona. Att försöka hålla sig flytande går väl kanske an i början, men blir svårt när det gått ett halvår. 😦

  Gilla

 4. Jag vabbar och kommer inte ut så tyvärr kan jag inte hjälpa dig 😊 hoppas du hittar någon som kan hjälpa dig jag hade gärna gjort det om jag kunnat

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.