Så blir du extra snygg i höst

Stickad tröja, Mössa, Vantar, Kappa, Känga och byxor

Hej

Ja vad säger man, Ellos levererar med snyggt utbud och jag skulle gärna shoppa allt detta och ha som en höstoutfit och gå på stan och strosa och njuta och andas in den härliga hösten. Visst är det snyggt, håller ni inte med?! Höstmodet är snyggast och jag är lite svag för sjalar, mössor tillsammans med snygga vantar till en kappa, det är läckert. Jag har fler kappor och ser fram emot att börja använda dem. Jag köpte även nya boots förra året, så hösten nu kör vi.

Idag har jag haft en dag där det varit i ett här hemma och jag som hade behövt att ta igen mig lite av olika anledningar. Det blir så ändå och får ta igen det imogon, jag behöver det, min kropp skriker efter det. Bellis har i alla all haft en kompis hemma idag sedan jag hämta dem kl 15 idag och hon lämnades hem kl 20 och då såg man att det var två trötta tjejer. De sa att de lekt med varandra varje rast idag så med andra ord, de har alltså varit med varandra hela dagen idag, lite sött faktiskt. Det var typ sista timmen man kunde se att de börja tetas lite, men inge nämnvärt egentligen. Nu var de skönt att landa i soffan i kväll och kika på Idol, perfekt avkoppling.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “Så blir du extra snygg i höst

  1. Höstens mode är alltid så mysigt på något sätt. Imorse kom det ett paket utkört till mig med nya plagg. Dumma dem som väckte mig men kul att se hur det passar. Ska på fika med vän strax så får prova i em

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s