Heta tips till höstmyset

Heta tips till höstmyset!

För att njuta av hösten på allra bäst så ska man ha mysiga kuddar och filtar i soffan. Något gott att dricka och även kanske ost och kex? Ta tid på dig att kika ut någon bra film eller serie du vill följa och jag kan tipsa om två som vi följer nu.

Här är det söndag igen och ikväll ser jag supermycket fram emot ett avsnitt av Partisan, det är säsongsavslutning. Tyvärr blir det väl ett slut man inte blir ett dugg klokare av och att man får vänta på säsong två eller så. Mysigt ska det bli i alla fall och ser fram emot kvällen och kika på avsnittet. Har ni inte sett serien tycker jag absolut att ni ska det, den är toppenbra. Idag har vi grill-lunch här via vår förening vi bor. De har byggt en grillplats och idag ska grillen invigas. Lite sent förvisso, men de har tydligen fått vänta länge på grillen som skulle dit så därför BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG antar jag. Föreningen bjuder på korv och dricka. Vi tänkte gå dit en sväng i alla fall, det tycker jag man kan göra allt. Det har även fixats ett uthyrningsrum med sängplats som man får hyra ut till sina vänner eller familjemedlemmar som kommer och hälsar på om det behövs. Det ska också invigas för vetskap eller vad man ska säga och vi kommer ha tillgång att gå titta på det.

Vi har även börjat kika på Young Wallander, det är också en bra serie, den går på Netflix.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

6 reaktioner till “Heta tips till höstmyset

 1. Hoppas det blir bra med områdets grill och extra stuga.
  Och att kvällen blir som förväntat.
  Finns väl risk att det blir en ”cliff-hanger” i den där säsongsavslutningen men det blir säkert bra ändå.

  Ha så mysigt!

  Gillad av 1 person

 2. Är det inte konstigt att även de svenska pratar engelska i ”young wallander” ? Eller tänker man inte på det?
  Gillar wallander annars 🙂
  Kuddar, gosig filt, kaffe i en stooor mugg och lite god choklad vill jag nog ha i soffmys….. och hunden förstås 😊

  Gillad av 1 person

  1. Första avsnittet störde jag mig på det, men inte nu, nu är det spännande och bra och man tänker ej på det, och jag tror att det bara är Adam Pålsson som är svensk faktiskt, i alla fall såhär långt vi sett. Möjligtvis ngn mer. Ja det är gott.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.