Förbered er för vintern redan nu!

Hej!

Härligt det är F R E D A G och det älskar vi väl alla inte sant? Det är ett rosa magiskt sken över fredagar som är svårslaget. Jag har varit ut på en långpromenad direkt efter jag lämnat tösen på skolan tillsammans med fina Enzo och hans matte. Ja så kan man ju skriva, men ni som läser min blogg vet att Enzo figurerar mycket här till och från. Vet ni egentligen inte vem Enzo är så skulle jag skriva att jag varit ut på långpromenad med min kompis Suzanne och hennes fina labrador. Vi tog en sväng i skogen och jag följde sedan med till deras trädgård och jag fick se hur fint allt växt på sig där. Suzanne är väldigt duktig på växter och inredning och det syns för de har jättefint där. När jag kom hem sedan satt jag mig vid datorn och insåg att det är dags att förbereda sig för vintern redan nu. Jag kikade runt och fastnade för Kamilla på kamillaskameras tips om kläder hon tipsat mig om från Lindberg som hon har erfarenhet om att att de är bra. Både från sina egna barn och även från hennes yrke inom barnomsorgen.

Förbered er för vintern redan nu!

WHAT! är hon helt skvatt galen tänker ni?! Det borde t.o.m vara förbjudet att ens skriva VINTER redan nu eller? Nej som jag säger det är dags att förbereda er för vintern redan nu! Jag menar såklart då med vinterkläder som är på REA i shopparna nu. Jag kom över jacka och byxa till REA och jag fick dem två till samma pris för vad bara jackan kostar annars – Zermmatt Jacket Cerise och Vail Pants – Black, valde även till mössan Svedjan Hat Cerise/ Deep Orchid. Lindberg Sweden är dessutom ett riktigt bra märke ochäven bra andrahandsvärde på dem då det är så bra kvalité att man får tillbaka för att man satsat på kvalité.

Lindbergs fokus är att det finns inga dåliga kläder utan dåligt väder. Lindeberg som även är ett svenskt företag jobbar hela tiden på att skapa kollektioner som ska passa vårt svenska klimat. Lager på lager är ju bästa sättet att hålla sitt barn varmt för att kunna anpassa efter hur vädret är och därför finns det plagg i kollektionen för att kunna ge önskemål för alla de behoven. Ett stort fokus för Lindberg är att värna om miljön.

Nu måste jag fortsätta att plugga igen, Peace out!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

11 reaktioner till “Förbered er för vintern redan nu!

 1. Jag älskar att vara förberedd. Mitt motto är förbered dig på det värsta hoppas på det bästa. Och visst hoppas vi att vintern dröjer ännu en tid, men helt ärligt så vet man ju inte när de riktigt kalla dagarna dyker upp (kanske övergående men ändå) och när det gäller barnen så har de ju oftas växt till sig under sommaren, att då inte ha varma kläder som passar ledset till akutshopping som kanske inte alltid blir så bra. Dessutom älskar jag när man kan förbereda sig under rea-tider så Heja dig!!!

  Gilla

 2. Älskar fredagar! Middagen puttrar i crockpotten och jag är färdigjobbad för dagen – lovely!
  Skulle själv behöva ett nytt skidställ till vintern så jag borde börja leta efter det till mig själv, redan nu.
  Trevlig helg!

  Gilla

 3. Bra att vara ute i god tid, speciellt när det rea. Varför missa chansen?
  Fredag…vem gillar inte fredagar? Nu är det nedräkning för hemgång och en mysig middag på kvarterskrogen
  Kram Kajsa

  Gilla

 4. Tack för tipset . Karim kan ha den vi köpte förra året den som måste ha en ny är Fadi men annars är vi redo

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.