Förbered er för vintern redan nu!

Hej!

Härligt det är F R E D A G och det älskar vi väl alla inte sant? Det är ett rosa magiskt sken över fredagar som är svårslaget. Jag har varit ut på en långpromenad direkt efter jag lämnat tösen på skolan tillsammans med fina Enzo och hans matte. Ja så kan man ju skriva, men ni som läser min blogg vet att Enzo figurerar mycket här till och från. Vet ni egentligen inte vem Enzo är så skulle jag skriva att jag varit ut på långpromenad med min kompis Suzanne och hennes fina labrador. Vi tog en sväng i skogen och jag följde sedan med till deras trädgård och jag fick se hur fint allt växt på sig där. Suzanne är väldigt duktig på växter och inredning och det syns för de har jättefint där. När jag kom hem sedan satt jag mig vid datorn och insåg att det är dags att förbereda sig för vintern redan nu. Jag kikade runt och fastnade för Kamilla på kamillaskameras tips om kläder hon tipsat mig om från Lindberg som hon har erfarenhet om att att de är bra. Både från sina egna barn och även från hennes yrke inom barnomsorgen.

Förbered er för vintern redan nu!

WHAT! är hon helt skvatt galen tänker ni?! Det borde t.o.m vara förbjudet att ens skriva VINTER redan nu eller? Nej som jag säger det är dags att förbereda er för vintern redan nu! Jag menar såklart då med vinterkläder som är på REA i shopparna nu. Jag kom över jacka och byxa till REA och jag fick dem två till samma pris för vad bara jackan kostar annars – Zermmatt Jacket Cerise och Vail Pants – Black, valde även till mössan Svedjan Hat Cerise/ Deep Orchid. Lindberg Sweden är dessutom ett riktigt bra märke ochäven bra andrahandsvärde på dem då det är så bra kvalité att man får tillbaka för att man satsat på kvalité.

Lindbergs fokus är att det finns inga dåliga kläder utan dåligt väder. Lindeberg som även är ett svenskt företag jobbar hela tiden på att skapa kollektioner som ska passa vårt svenska klimat. Lager på lager är ju bästa sättet att hålla sitt barn varmt för att kunna anpassa efter hur vädret är och därför finns det plagg i kollektionen för att kunna ge önskemål för alla de behoven. Ett stort fokus för Lindberg är att värna om miljön.

Nu måste jag fortsätta att plugga igen, Peace out!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

11 reaktioner till “Förbered er för vintern redan nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s