Vad skulle du ta chansen till igen?

Hej.

Här har det regnat och det är grått och dimmigt, men jag tänker inte klaga för var tid har sin plats och det är härligt att vi har höst nu, eller hur? Nu längtar man till det blir höstfärger. Jag älskar att ut och fota då det är höstfärger ute. När man ändå pratar om längta så kan man ju tänka tillbaka på sommaren då är det såklart Gotland man vill tillbaka till. Jag skulle gärna åka dit igen, ta en hösttripp och stanna en vecka. För er som missat så var vi på Gotland på semestern och här kan ni se mer foton – Vår Gotlandstripp. Det vore helt underbart måste jag säga att njuta av hösten där. Förmodligen skulle väl mycket vara nerstängt, men även så underbart. Få gå strosa i Visby utan semesterturister, gå mer i lugn och ro där och utforska mer på ett mindre turistigt sätt, det vore härligt.

Utforska Gotland mer, vilken dröm!.

Ja hösten är härlig och som jag skriver ovan skulle jag gärna åka till en kuststad och njuta en vecka, gärna själv bara för att få vara eller vi tre tillsmmans igen och ta en familjatripp dit. Hur härligt vore det inte att utforska mer av Gotland och se allt från en synvinkel när inte all turism är där. Jag som är uppvuxen i Oskarshamn fortsätter att uppskatta kusten när jag är där och det skulle jag göra även om jag bodde kvar där. Hur tror ni att det är när man bor på Gotland? Lever Öjn lika mycket då det är höst och vinter?, jag tror att i alla fall att den gör det och jag skulle älska at bo där om jag bodde där.

På hösten varför inte tripp till Gotland. Själva tipsar Gotland om flera saker man kan göra. Man kan utforska deras matkultur och det finns fler ställen än man tror och fler av dem har öppet trots att sommarturismen är över. Gotland har en väldigt fin natur och att utforska den ännu mer skulle jag se som en stor inspirationkälla. I slutet av augusti finns det fler marknader som startar och där kan man fortsatt köpa fler av Gotlands härliga råvaror och tillverkning. Första helgen i september är den stora skördefestivalen – Gotlands skördemånad. Jag hade gärna gått där och strosat och kikat på det, så avkopplande och inspirerande.

Vad skulle ni få chansen att uppleva igen om ni fick från sommaren?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

14 reaktioner till “Vad skulle du ta chansen till igen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s