Höst samtidigt som sommar

Hej.

Ohh jag är trött i skallen och jag känner att det ska bli skönt med en idolkväll ikväll och bara mysa och njuta. Känner mig extra trött idag av någon anledning. Jag har i alla fall löst APL nu, för er som läst mitt tidigare inlägg – Söka jobb på Bellis skola? Jag kommer inte vara på samma skola som Bellis går på. Det ville jag ju inte heller. Jag kommer gå APL tid mellan 10-16 dagligen f.r.o.m 28 sept till 30 okt på vår stadsskola i stan, smidigt och bra. Tiden innan ska jag lämna tösen och även ha tid över för att påbörja uppdragen jag har. Det innebär därför att Bellis tider kommer inte drabbas något nämnvärt. Hon får gå lite längre på fritis. Nästa APL som är nästa år efter alla julhelger så hoppas jag att det kommer finnas ledig plats då så jag slipper ligga i för att lösa det själv. Jaja nog tjatat om det, detta blir inga roliga inlägg om vi ska tjöta om det. Tänkte bara jag skulle skriva att det löst sig till toppenbra lösning, helt enkelt för att JAG SJÄLV fixat plats. När man känner att det är höst och när man samtidigt känner att det är sommar en liten uns fortsatt så är man alltid sugen på att baka eller laga mat känner jag. Man håller fast vid sensommar, men man inspireras och njuter av de härliga kvällarna som faktiskt börjar bli kyliga.

När man känner att det är höst och när man samtidigt känner att det är sommar

Vad härliga kvällar man får fortsatt och även härliga dagar nu denna tiden på året. Tycker man ska stanna upp mycket mer än man gör och ta vara på dem. När man känner att det är höst och när man samtidigt känner att det är sommar då borde man ju ta tillvara på det så mycket mer än man gör. Vad kan man göra då, många förknippar ju hösten med mörker mörker mörker. Jag tycker inte det är sant, men allt baserar vi ju på vilka egna känslor vi har inom oss, inte sant? När hösten kommer vill jag alltid göra något lite extra och det brukar härleda varje höst till några nya tjocktröjor, ny höstkappa,nya filtar och kuddfodral, eller också ibland nya gardiner till vardagsrummet. I vardagsrummet kommer man vara så mycket mer och då ska det vara extra njutbart att sitta där i höstmyset med tända ljus, INTE SANT?!

Vad tycker du är bra med hösten?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

11 reaktioner till “Höst samtidigt som sommar

 1. För mig är hösten årets kreativa höjdpunkt. Jag älskar hur jag fylls av pyssel- och skaparanda under årstiden. Det är också så himla roligt att se hur kreativa andra blir på hösten och vintern, i allt från bakning till stickning. Visserligen älskar jag att vara ute på mina dagliga promenader, allra mest på våren och försommaren när blommorna börjar tittar fram. Jag kan ändå gilla regnet och mörkret på sitt sätt och uppskatta att med gott samvete stanna inomhus en hel dag, kanske framför en mysig bok eller ryslig film.

  Gilla

 2. Nej men alltså jag ÄLSKAR hösten! Bara älskar , älskar den! Alla tända ljus, den svala luften som gör att man kan andas igen hahaha 😛
  Vad kul med APL! 🙂

  Gilla

 3. jag älskar höst=) Finns massor av mys varje årstid som man kan göra för att må bättre.. På hösten gillar jag att laga goda långkok och soppor, tända ljus och ha hemma spa med badbomber och lyxiga egenvårdsprodukter, varma kläder är bra och te och filmmys..långa promenader i den vackra naturen och läsa någon bra bok..

  Gilla

 4. Vad skönt att du löste APL!
  Just nu är det lite svårt med kläder tycker jag. Idag hade jag tex klänning med bara ben, men det var bara 10 grader när jag gick med hunden på morgonen. Brr!

  Gilla

 5. Skönt att det löste sej med din apl plats iallafall 🙂 Hösten är så mysig när man kan köpa in lite nya höst tröjor det är nästan ett måste till varje höst tycker jag 🙂

  Gilla

 6. Skönt att du hat fixat APL-plats, det är alltid skönt när sådant är löst. Vilka sköna tider du kommer att ha 😊 Oj, jag har inte ens tänkt på att Idol har börjat. Det är ett riktigt hösttecken tycker jag 😊

  Gilla

 7. Håller med i det Julia skrivit innan, ska försöka njuta men längtar till våren.

  Bra med hösten är väl alla tända ljus, det är mysigt ….och att ju fortare den går över ju fortare blir det ljust, varmt och vår igen 😂

  Vad skönt att det ordnade sig. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.