Lite regnrusk och lite nytta på det?!

Nu är hösten här, det får man villigt eller motvilligt erkänna!

Helgen har varit vila med nytta – Effektivt

I helgen bestämde vi oss för att rensa undan allt som vi inte använder och sätta ut det till försäljning som är i fint försäljningskick. Jag tog mig an det projektet och vi har nu flera annonser ute med våra kläder. Flera har redan hört av sig och två jackor har redan blivit sålda så, win win. Det tar en evighet måste jag säga att fota allt, ALLT! och sedan skriva text till alla annonser. Nu är de i alla fall ute och nu är det bara invänta att det säljs iväg, för nu vill vi bli av med allt. Phheew nu har jag precis lämnat in mitt skoluppdrag som skulle bli klart idag, det vart jättebra, känns bra i alla fall. Får hoppas att läraren också tycker att det är lika bra, det är ju en annan fråga det. För jag har bara regn hos mig?!, ja så kändes det faktiskt både lördag och söndag. Jag hamnade i regnskurar både på lördagen och söndagen. Igår när jag tog min dagliga raska powerwalk så hamnade jag i regn och det var mindre skönt såklart. Jag tog dessa foton ovan igår på min promenad och ja ni ser att det hänger i luften va,?!

Mamma jag fryser och bara sommarkläder!

Nu har vi faktiskt höst, det vill jag faktiskt påstå! I morse då jag lämnade tösen så sa hon gång på gång att jag fryser. Hon var ordentligt klädd, men hon frös om sina händer. Det var då redan försent att vända och gå hem och hämta tröja och fingervantar eftersom skolbussen skulle komma. När vi kom till skolan så hade hon bara sommarkläder på sin hylla. Vi får ju inte gå in på skolan och ska hämta barnen ute så man har dålig koll på vad som finns kvar där på hyllan. Jag fick därför säga hejdå till en frusen tös som vinkade glatt till mamma och satt sig ihopkurad på en bänk ute tills det skulle ringa in. Jag förklarade för henne att jag skulle bara gå hem igen och när det var rast för henne 09:20 så skulle jag varit tillbaka till skolan och lämnat dit kläder som hon kunde ha om hon fryser. Jag tog cykeln tillbaka till skolan igen direkt och nu har hon fler lager på lagerplagg hon kan sätta på sig om hon behöver.

Visst corona är corona, men det får ju inte gå till överdrift.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

17 reaktioner till “Lite regnrusk och lite nytta på det?!

 1. Stämningsfulla foton på regnet. Jag tycker faktiskt det ser inbjudande ut, på ett sånt där myshöstligt vis. Just nu blir jag både avis och impad av alla som orkar ta tag i sina förråd och garderober. Hade så gärna velat ha kraft att rensa och sälja gamla prylar.

  Gilla

 2. Lycka till med försäljningen. Det är ofta ett himla fixande med bilder och texter minns jag när jag sålde barnens kläder förr. Men härligt när stålarna rullar in. Här strålar solen idag fast regnet öste ner i gårkväll

  Gilla

 3. Det är ett himla projekt! Men jag läste någonstans att många sitter med grejer de inte använder hemma för minst typ 30.000! Ändå mycket pengar liksom!

  Gilla

 4. Vad duktig du är som har rensat allt och lagt ut det till försäljning. Här har det regnat också både igår och idag nu på kvällen. Det märks nu att hösten är här 🙂

  Gilla

 5. Tycker det är så skönt att rensa garderoben inför en ny säsong. Och köpa lite nytt kanskr 😊 Jag behöver verkligen en ny regnjacka till hösten!

  Gilla

 6. Just det där med att fota och skriva texter och bestämma tider för avhämtning osv gör att jag oftast inte orkar sälja saker. Lämnar mycket till Erikshjälpen. Som tur är har vi också vänner med barn i passande åldrar som gärna tar över en del av vårt urväxta.

  Gilla

 7. Här får vi med barn som går i 0:a får gå in. Men inte dom i 1:an. Sen är de i snitt en lärare som kommer ut med barnen i tampuren.

  Gilla

 8. Blev strul när jag försökte skicka, så skriver igen!! Ja, visst tar det tid när man fotar, skriver och lägger in annonser men så roligt när man får det sålt. När jag har mycket att sälja brukar jag boka in mig på loppis, för då slipper jag fota precis allt =) Lycka till med försäljningen =)

  Gilla

 9. Ja, visst tar det tid att fota, skriva och lägga ut… Men roligt är det när man får sålt. När jag har mycket att sälja väljer jag hellre att ställa mig på en loppis, så slipper man fota och fixa med precis allt =) Lycka till med din försäljning!

  Gilla

 10. Vad skönt att rensa bort det man inte behöver eller det som är smått och sönder. Nej håller med dom tar det här med Corona väldigt i överdrift

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.