Här sliter vi kläder som sandpapper!

En tös som växer så det knakar

Hej

Jag har nu kikar runt och budat på fler klädpaket strl 128 till tösen, märkeskläder POP, Newbie, Kappahl, Lindex, Zarah osv. Kan ju hoppas att jag vinner de buden då. Har även varit i kontakt med en tjej på Köp & Sälj här som säljer en jacka i nyskick och hon skulle kika vad mer hon hade i strl 128, får se om jag kan tänkas vilja köpa något mer. Det är lite otacksamt då man har ej tös som är väldigt mycket för att känna och klämma och testa och kladda och kläderna blir så snabbt nerfläckade och förstörda på skolan. Känns tråkigt då med nytt. Alltså så är det för alla barn, men med det sagt behöver ju inte alla kläder vara nya då det är bra andrahandsvärde på barnkläder. Att bara köpa nytt är inte nödvändigt och jag tycker att man ska hjälpas åt. Jag ska själv sätta ut hennes 122 plagg nu på köp och säljs. Ska tvätta och fixa allt klart för det bara. Brukar ni sälja era barns kläder, eller ja för den delen era egna? Samt tycker ni om att köpa kläder på loppisar?

Lördag och Bellis ska hem till sin klasskamrat och leka ett par timmar är det tänkt, jätteroligt. De har pratat om det hela veckan att de vill leka hemma och då styrde vi upp det så idag, superkul. Hon har frågat sedan i morse hur långt det är kvar tills klockan är 14, men nu är det nära minsann. Hon ska äta sin lunch bara, sedan åker vi dit.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

16 reaktioner till “Här sliter vi kläder som sandpapper!

 1. Jag tycker att det är så smidigt att kunna sälja begagnade barnkläder och även till vuxna och sålde mycket av barnens kläder när de var små. Däremot så har jag aldrig köpt second hand eller på begagnat själv. Vi har alltid velat att barnen skulle ha nytt och köpt dyrt och bra men det har oftast gått bra att sälja vidare.

  Gilla

 2. Jag tycker att det är jätte smidigt att sälja och köpa barn kläder på nätet blir så slitet ändå i skola och på dagis 🙂 jag brukar lägga ut i bland men för det mesta ger jag bort det till nån som behöver 🙂

  Gilla

 3. Jag använder mina kläder tills dom går sönder, men har två barn som gärna säljer och köper på loppisar. Barn växer ju så fort så ofta hinns det inte slitas ut.

  Gilla

 4. Tycker det är perfekt att sälja vidare använda barnkläder just eftersom att de växer ifrån dem så fort. Facebook är ett smidigt ställe att hitta på 😊

  Gilla

 5. Tycker det är jättebra att second hand växer. Vi måste ändra vårat köpsätt och hur vi tänker kring det. Det är inte ”finare”att köpa helt nytt än secondhand. 🙂

  Ska verkligen inte påstå att jag själv är bra på att köpa secondhand men har en granne som är och hon köper jättefina kläder till bra pris.

  Gilla

 6. Så bra att kunna låta kläder användas igen och just barnkläder slits betydligt mindre när barnen växer fort så det är ju verkligen win-win.
  Gäller att hitta bra ställen/sätt att såväl sälja som köpa på.
  Finns ju möjligheter både online och i fysiska butiker.
  Känns som detta med kläder och secondhand är en växande verksamhet vilket ju är bra får många förutom möjligen de som pysslar med fast fashion.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s