Här sliter vi kläder som sandpapper!

En tös som växer så det knakar

Hej

Jag har nu kikar runt och budat på fler klädpaket strl 128 till tösen, märkeskläder POP, Newbie, Kappahl, Lindex, Zarah osv. Kan ju hoppas att jag vinner de buden då. Har även varit i kontakt med en tjej på Köp & Sälj här som säljer en jacka i nyskick och hon skulle kika vad mer hon hade i strl 128, får se om jag kan tänkas vilja köpa något mer. Det är lite otacksamt då man har ej tös som är väldigt mycket för att känna och klämma och testa och kladda och kläderna blir så snabbt nerfläckade och förstörda på skolan. Känns tråkigt då med nytt. Alltså så är det för alla barn, men med det sagt behöver ju inte alla kläder vara nya då det är bra andrahandsvärde på barnkläder. Att bara köpa nytt är inte nödvändigt och jag tycker att man ska hjälpas åt. Jag ska själv sätta ut hennes 122 plagg nu på köp och säljs. Ska tvätta och fixa allt klart för det bara. Brukar ni sälja era barns kläder, eller ja för den delen era egna? Samt tycker ni om att köpa kläder på loppisar?

Lördag och Bellis ska hem till sin klasskamrat och leka ett par timmar är det tänkt, jätteroligt. De har pratat om det hela veckan att de vill leka hemma och då styrde vi upp det så idag, superkul. Hon har frågat sedan i morse hur långt det är kvar tills klockan är 14, men nu är det nära minsann. Hon ska äta sin lunch bara, sedan åker vi dit.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.

16 reaktioner till “Här sliter vi kläder som sandpapper!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s