Vill du ha kaffe eller kanel

Fredagsmys på hög nivå

Hej.

Härligt ikväll är det så mysigt att ha tända ljus här hemma, det är kylig luft från balkongdörren som siprrar in och kyler en lite, me like. Tösen sover nu sedan kvart i nio och BQ och jag kikar på tv. BQ har även hunnit med att träffat en klasskamrat till Bellis i lekparken och de har lekt loss ett par timmar och då passade jag på att städa och laga mat här hemma. Skönt fick ordentligt städat, allt är nu genomgått och det är så skön känsla. Allt blir så mer avkopplande och fräscht att starta fredagsmyset med det.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Dotfljus tycker jag sätter lite extra stämning, men det får inte dofta för mycket för då tar det överhanden. Jag har hittat några som en lokalbutik säljer som märket heter Polar Doftljus från Bensongross. Ljusen säljs även på Rusta och Dollarstore, men vet ju inte om det är i lager på alla butiker. Kan varmt rekomendera dem i alla fall och det finns massa dofter. Ni som är med i vår facebookgrup Länka Med Kärlek, ni fick vissa av er 6-pack av doftljhus just i det här märket. Det finns flera dofter och här kan ni se fler av dem Polar Doftljus. Dofter jag testat är kanel, vanilj, kaffe, orkidée, äpple, choklad har även testat en doft som heter ice cream. Ikväll har vi kaneldoft som doftar här hemma. Visst det är ju juldoft, men det var den asken som fanns kvar här hemma. Ska köpa på mig fler när jag är där nästa gång. Tycker ni om doftljus? BQ har svårt för doftljus han tycker att han får ont i huvudet och brukar blåsa ut dem efter ett tag. Men just detta märke verkar fungera bra för det har vi använt länge nu och han har inte klagat på dessa någon gång faktiskt. Han gillade då vi hade kaffesmaken som doftade, fniss.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “Vill du ha kaffe eller kanel

 1. Älskar doftljus men jag använder nästan uteslutande Klintas massageljus. Ljusen är helt naturliga och förutom att dom doftar ljuvligt så kan man också smörja in sig med ”oljan” som blir när ljuset har varit tända ett tag.
  Jag har ett massageljus i sovrummet med Lavendeldoft. Det tänder jag några minuter på kvällen innan jag går och lägger mig, typ medan jag borstar tänderna och tar av mig kläderna. Sen doftar sovrummet svagt av lavendel och jag kan smörja in händerna. Lavendel är ju lugnande och passar därför perfekt till kvällen.
  Doften nytvättat är fräsch och får hela huset att dofta nystädat.
  Jag har t.o.m. varit med och kommit på en doft. Tror tyvärr inte att den finns kvar men det var iaf Chaitedoft.
  Varje jul ger Klinta ut juldofter som verkligen doftar jul.
  Jag som har psoriasis använder ljusen för att smörja in mig när psoriasisen blommar och inget hjälper mig så bra som Klintas massageljus.
  Sen att ljusen kommer från Höör, där jag bor, och det är en kompis som startat och driver företaget gör att jag gillar dom lite extra.

  Min svärmor är känslig för dofter men Klintas ljus klarar hon, iaf vissa av dofterna.

  Gilla

 2. Jag håller helt med – älskar doftljus men det får inte dofta för mycket! Gillar också det märket, men även rituals. Dock kostar ju dom lite mer… härligt med nystädat, jag ska ta tag i det här hemma nu 🙂

  Gilla

 3. Jag gillar också doftljus men på tok för många billiga märken har för stark doft så de tar över ett rum och ger huvudvärk. Kanel är mkt jul för mig. Det är dags att tända ljus här hemma på allvar snart igen. Än så länge blir det mest ute på altanen och vid entren

  Gilla

 4. Gillar också doftljus, men de får inte doft för starkt. Föredrar sådana som doftar typ nytvättat 🙂 Gillar denna perioden när det blir lite mörkare så att man kan tända lite mer ljus 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s